Annyira csunya vagyok. Mit tegyek?
Miért másokhoz hasonlítgatod magad? Pattanások ellen lehet tenni, egészséges életmód, egészséges kaják, ne egyél szemetet meg ne igyál cukros üdítőket, az egészség fontos a bőrnek is. Kívülről bio arcápolókkal ápold. Ha alapozót használsz az is okozhat pattanásokat, szóval minőségi termékeket vegyél, mondjuk olyat ami patikában kapható. Ne 1-2000 ft-os vacakokat. Egyrészt kb semmit nem fednek, másrészt tele vannak bőrre káros anyagokkal.
Ha mindezt betartva sem lesz szebb a bőröd akkor már kivizsgálás sem árt, lehet betegség, hormongond, rossz fog, akármi miatt is.
A hajról megint csak azt mondom, miért akarsz sablon egyenes hajat mint mindenki másnak van? Neked hullámos, akkor ne vasald, mert ezzel csak egyre rondább lesz a hajad. Inkább legyen egészséges szép hullámos, mint ocsmány szétégetett egyenes. Ha nem áll jól vágass másfajta frizurát ami jól áll hullámosan is.
Az öltözködés is sokat dob bármilyen külsőn. Pl ha nem cicanaci/farmer/sablon pólóban jársz mint minden tinilány akkor többen felfigyelnek majd rád. Legyél egyedibb, szoknyák, nőies felsők, stb. A pasiknak az jön be.
Az egészséges életmód nem biztos, hogy segíthet a pattanások ellen. Anno. én is csak vizet ittam, semmi cukrosat, nem ettem csokit, vagy bármi olyant, amire azt mondták káros lehet. Nekem csak egy dolog segített, a gyógyszer. Az első hónap után, mióta szedtem, csak azt az egyet bántam miért nem mentem előbb orvoshoz.
Hajaddal kapcsolatban azt ajánlom, egy ideig ne vasald, mert tovább romolhat a helyzet. Inkább menj fodrászhoz, és vágass egy olyan fazont, ami jól a hullámos hajadhoz. Egyébként nincs vele semmi gond, hogy nem olyan frizurád, mint egy autópálya.
1.)A pattanások miatt menj el a háziorvoshoz és kérj tőle bőrgyógyászatra beutalót.
2.)A hajad mosd meg,szépen szárítsd meg,használj hajápolókat.(balzsam,hajvitamin). Valamint nézz hajápolásról,frizurakészítésről videókat a youtube-on, és gyakorolj frizurakészítést.
A hajegyenesítő elrontja csak a hajad, inkább használj egyenesítő balzsamot. Ha nem jó a hajvasalód, akkor lehet azért nem egyenesít!
Egy szép hajcsat is feldobja a hajad,illetve hajgumival lófarokva fogod, teszel be egy szép fülbevalót és máris sokkal szebb lehetsz!
3.)A tekinteted hangsúlyozd.Szépen szedett szemöldök,kis szempillaspirál és alapozó és kész.Ne vidd túlzásba.
Átérzem a problémád egyébként.Én is pattanásos voltam,és évekbe telt,mire rendbejött,de épp ezért mondom, hogy még időben vagy ahhoz, hogy elmenj bőrgyógyászhoz és kozmetikushoz.
4.)Figyelj oda a táplálkozásra, a bőrödön sokat javíthat a helyes,vitamindús étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!