Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok csúnya a képeken?

Miért vagyok csúnya a képeken?

Figyelt kérdés
A tükörben szépnek látom magam, meg ha a képen van egy pici effekt, akkor is, de ha csak úgy simán csinálok egy képet, akkor teljesen csúnya vagyok...miért?

2015. jan. 11. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszerű,nem vagy fotogén,valamint a telefon/fényképezőgép nem adja vissza a valóságot.

Én is valahogy így vagyok vele...egész szépnek találom magam na de képen valami förtelem.Közel sem nézek ki úgy mint élőben.

2015. jan. 11. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenki szep a kepeken lehet hogy a valo eletben szep vagy de a kepen nem!! Ez igy van nem jon mindenkinek ossze.
2015. jan. 11. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Ez pszichológia, az emberek a tükörben nem önmagukat látják, hanem egy, az agyuk által átformált képet (az anorexia is emiatt van), ezért van többek közt az, hogy néha teljesen máshogy látjuk magunkat tükörben is, pl. szemüvegben vagy sapkában. Emiatt látjuk magunkat gyakran csúnyának képen, mert nem az "általunk megszokott önmagunkat" látjuk.
2015. jan. 11. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: Tehát akkor olyanok vagyunk mint a képeken és a tükörben csak képzeljük hogy úgy nézünk ki?
2015. jan. 11. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

"de ha csak úgy simán csinálok egy képet, akkor teljesen csúnya vagyok"

Esetleg nem kéne szelfizni. Az esetek 99%-ában überbénán néznek ki rajtuk az emberek, természetesen a maradék 1% kerül fel a netre. Te meg szarul érzed magad, mert egy-két rosszul sikerült kép miatt.

Inkább kérj meg egy fotózáshoz kicsit is konyító havert, hogy fotózzon le. Valószínűleg nagyságrendekkel jobban fogsz kinézni az általa készített képen. Bónusz: mivel nem magadat fotózod, úgy fog tűnni, mintha még barátaid is lennének!

2015. jan. 11. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
hű, de aki a piszhológús (direkt írtam így) dumával jössz, az anorexia betegség teljesen más. nem tudom, hol olvasod ezt a sok fhaszságot, de hülyhe vagy és kész.
2015. jan. 11. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ, milyen kamerát használsz: [link]
2015. jan. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!