Gáz ha fiú létemre olyan formás fenekem van mint egy lánynak?
Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondja olyan formás mint egy lányé. Nem tudtam ezen a mondatán azt érti e hogy gáz e vagy sem. Igaz szereti fogdosni nagyon de ettől függetlenül lehet h annak tartja. Testileg sportos férfias testem van azért is olyan a fenekem.2015. jan. 16. 00:44
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,ez alkat kérdése,vannak formás seggű széles csípőjű pasik is és férfias,vagy csak simán androgűn alkatú,kifejezetten nőietlen nők is...
Én spec imádom a formás seggű pasikat!(De nálam ez abból is fakadhat hogy lány létemre az enyém a laposnál is laposabb pedig a testem minden más része gömbölyded:S)
2/6 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha időnként megjáratsz benne egy ivarlőcsöt.
Egyébként nem.
4/6 A kérdező kommentje:
férfiasnak férfias csak formás az átlaghoz képest. Ettől függetlenül nincs olyan kerek seggem mint egy nőnek :D
nem vagyok buzaa..
2015. jan. 16. 11:46
5/6 anonim válasza:
Miért, egy férfinak formátlan, izomtalan, löttyedt seggének kéne lennie?
6/6 anonim válasza:
Jaj örülj neki,hogy olyan feneked van nekem nincs semmi és egyébként a csajok buknak arra,ha egy férfinak jó feneke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!