Nagy a fenekem fiú létemre?
Nem vagyok vékony de dagadt se, olyan átlag.
Ha felveszek egy nadrágot akkor is látszik :(
Mit tudnék csinálni? Kiskoromba nem volt ez.
A csípőd is széles?
Mert ha igen, sok mindent nem tudsz tenni... (vannak ilyen fiúk is, nem sok, de nekem is volt ilyen ismerősöm.)
Nem a csípőm nem széles.. Meg a mellem is egy kicsit nagy.
Szoktam mellizomgyakorlatokat végezni tárogatás,fekvenyomás,fekvőtámasz, de eddig nincs sok eredménye. Strandra se járok :(
Futással lehet, hogy le tudod adni.
De ha alkatilag ilyen fajta vagy, akkor valamennyire megmarad, és a hajlam is, ha hízol, oda megy:-S
Én 170 cm vagyok és 45 kg, de nem azért mert az a nagyon sovány fajta vagyok hanem mert sokat fogytam, a csípőm viszont széles úgyhogy most elég aránytalan az alakom, kb ilyen
Bő pólókkal meg télen pulóverrel lehet takargatni, meg a vállam is viszonylag széles, de attól még groteszk,
De mit értesz az alatt, hogy nagy? Az ember magán alapból nagynak lát mindent. Mert pl, ha neked az ilyesmi a normális fenék akkor nem is mondok semmit :
Örülj neki, hogy van valami és nem vagy ilyen 40 kilós deszka gyerek. Ha meg átlagos vagy olyan vészes nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!