Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy a fenekem fiú létemre?

Nagy a fenekem fiú létemre?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony de dagadt se, olyan átlag.

Ha felveszek egy nadrágot akkor is látszik :(

Mit tudnék csinálni? Kiskoromba nem volt ez.

2011. jún. 13. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:

A csípőd is széles?

Mert ha igen, sok mindent nem tudsz tenni... (vannak ilyen fiúk is, nem sok, de nekem is volt ilyen ismerősöm.)

2011. jún. 13. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Eddz rá, hogy izmosabb legyen, ne húsos... Mást nem nagyon tudsz csinálni.
2011. jún. 13. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem a csípőm nem széles.. Meg a mellem is egy kicsit nagy.

Szoktam mellizomgyakorlatokat végezni tárogatás,fekvenyomás,fekvőtámasz, de eddig nincs sok eredménye. Strandra se járok :(

2011. jún. 13. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Futással lehet, hogy le tudod adni.

De ha alkatilag ilyen fajta vagy, akkor valamennyire megmarad, és a hajlam is, ha hízol, oda megy:-S

2011. jún. 13. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 170 cm vagyok és 45 kg, de nem azért mert az a nagyon sovány fajta vagyok hanem mert sokat fogytam, a csípőm viszont széles úgyhogy most elég aránytalan az alakom, kb ilyen

[link]

Bő pólókkal meg télen pulóverrel lehet takargatni, meg a vállam is viszonylag széles, de attól még groteszk,

2011. jún. 14. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
genetikailag fenékre hízol.bátyám is ilyen típus,de amióta diétázik meg mozog,teljesen jól néz ki,szóval senkinek ne hidd el,hogy ilyen a genetikád és nem tehetsz semmit ellene.ez lusta,akarat gyenge embere kedvelt szlogenje,amivel megindokolják,hogy úgysincs értelme diétázni,meg mozogni.tehát lehet rajta változtatni,keress valami jó diétát,ami nem egyoldalú,és mozogj,de ne ne csak mellizom gyakorlatokat,meg fekvőtámaszt,mert ez édeskevés,a lényeg a kardió edzésen van(kocogás,biciklizés,steppergép pl.)mert ettől lehet hatásosan fogyni.heti 3-4X fél óra intenzív kardiózás már eredményes lesz,mellette csinálhatsz fenékformáló gyakorlatokat is.
2011. jún. 14. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:

De mit értesz az alatt, hogy nagy? Az ember magán alapból nagynak lát mindent. Mert pl, ha neked az ilyesmi a normális fenék akkor nem is mondok semmit :

[link]

Örülj neki, hogy van valami és nem vagy ilyen 40 kilós deszka gyerek. Ha meg átlagos vagy olyan vészes nem lehet.

2011. jún. 14. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nahát, nagyanyáink 16 éve milyen komoly témákról beszélgettek...
2017. nov. 14. 22:04
 9/9 anonim válasza:
Ötös adsz egy másik linket? Nem működik.
2019. ápr. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!