Lányok szerintetek mennyire ultragáz egy ilyen "fazon"?
Hú, hát ez tényleg eléggé.. de nem szerintem nem kéne nagyon ráparáznod. Nem ez a legelőnyösebb testrészed valóban, de ez huszadrangú egy kapcsolatban.
16L
Hú, hát tényleg elég visszataszító (legalábbis számomra), főleg így első ránézésre. Viszont az biztos, hogy ha szeretnék valakit, akinek ilyen a feneke, akkor ez az ég egy adta világon nem befolyásolna semmit sem, elfogadnám így, úgysem ez a lényeg!!
Ha viszont Téged zavar, akkor szerintem esetleg gyantáztathatod, amennyiben türelmes és kitartó vagy.:D Csak akkor azt ugye bizonyos időközönként mindig meg kell ismételni... De a Te dolgod, ha neked jó így, akkor szerintem ne foglalkozz vele. :)
18/L
tegnap megleste a popóm és azért ennyire nem durva, de van bőven cucc rajta. Igazából csak azt sajnálom, hogy kimaradok az olyan szórakozásokból, mint fehérbálna a strandon, egymás seggét a másik fejébe tolni stb stb.
Meg nem vagyok szégyenlős, szóval simán öltöznék öltözőben pasikkal, de emiatt mindig kereshetem az öltözőt, mert inkább a kis kukim mutogatnám mint ezt a dzsumbujt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!