Ultragáz ha nagyon szőrős a karom olyan sok és hosszú ja és fekete?
Figyelt kérdés
A lábamon is de ott kevesebb rövidebb de fekete anyám nem haggya borotválni most mit csináljak vele utálok magamra nézni utálom miatta magamat mit tegyek? SÜRGŐS!!! 14/L2014. júl. 19. 18:48
1/9 anonim válasza:
hát nem szép...miért nem hagyja?
borotváld le sunyiba csak nem megy be utánad a fürdőszobába ha fürdesz :D utána meg már nem tud mit csinálni
(én hajamat festettem be feketére itthon sötétszőkéből 14 évesen nem engedték de mondom utána már úgy se tudnak mást csinálni)
2/9 anonim válasza:
A karodat ne is borotváld... Nekem is látszik és zavar, úgyhogy én gyantázom. A legegyszerűbb az lenne, ha elmennél kozmetikushoz. :)
18/L
3/9 anonim válasza:
Én az epilálást ajánlom. Szerintem a karodat semmiképp se borotváld!
4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, mindenki szőrös.
Ha téged zavar, akkor szedd le. Anyukádnak meg mondd meg, hogy nem őt akarod leborotválni, hanem magadat.
5/9 anonim válasza:
Az enyém is nagyon szőrös,kar is láb is,én leborotváltam titokban,veszekedett,de már késő.
6/9 anonim válasza:
Hát, nem túl szép, de a karodra én is inkább a gyantát vagy epilátort javaslom. A lábadra meg vegyél egy borotvát és szedd le. Nem hiszem, hogy ellenőrzi majd anyukád. Egyébként sem értem, hogy miért kell tiltani egy 14 éves lánynak a szőrtelenítést. Röhej.
8/9 anonim válasza:
az epilátor a legjobb,ha tudsz szerezni egyet,mindenképpen azt használd.ha nem,akkor egyszerűbb a kozmetikushoz elmenni gyantáztatni.az is jobb,mint a borotva.
9/9 anonim válasza:
ugyanannyi vagyok mint te, dettó ezzel a problémával! :D egy ideig nagyon zavart, de most már magasról tojok rá! ha engem nem érdekel, másokat sem fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!