Szerintetek nekem van igazam vagy a férjemnek?
A reklámok a manipuláción alapulnak.
Inkább nzz szét krémmánián.
Én mondjuk nem haragudnék a páromra emiatt, ha jól akar kinézni nem hanyagolja el magát, az már egy jó pont.
Én is költök hülyeségekre, amiket csak a jó marketing miatt veszek meg.
24/F
Itt nem arról van szó,hogy a nők butábbak lennének,mint a férfiak.A férfiakra is rásóznak dolgokat,csak más fajtákat.A legtöbb krém valóban átverés.Hosszú távon még károsíthatják is a bőrt,mert nem hagyják lélegezni,és a krémben lévő káros adalékanyagok sem tesznek jót neki.Viszont olvastam egy cikkben,hogy a krémek nem tudnak a bőr mélyebb rétegeibe behatolni,így a hidratálás és ráncsimító hatás is csak illúzió;ideiglenesen simább lesz a bőr,de csak azért,mert az apró ráncokat kitölti a krém.
Ha már valamit kensz magadra,akkor legyen természetes alapanyagból(pakolások)egyébként meg a leghatásosabban és legegészségesebben belülről,táplálkozás útján lehet táplálni a bőrt,megfelelő folyadék-és tápanyagbevitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!