Szerintetek nekem van igazam vagy a férjemnek?
TV reklám alapján rég rossz választani.
Ha már mindenképpen krémet vásárolsz más forrásból tájékozódj, persze hogy a tévében mindentől egyből 10 évvel fiatalabb leszel, közben meg valami vacak csak a gyártónak van pénze reklámozni.
Pl:
Itt elolvasod másnak bejött-e, ér-e valamit, ha jókat írnak akkor vedd meg és ne azért, mert minden reklámblokkban megy.
ugye te se hiszed h egy krémtől 35(!)évvel fiatalbb leszel?
a sztárok se attól fiatalok, van körülüttök 20ember, aki megmondja mikor mit egyenek, igyanak, csináljanak, mit ne...
kérlek. ki dől be ennek????
Egyébként hány éves vagy? Eléggé kiélezed a dolgokat az arcbőrre, pedig az a fontos, ha már a külsőt nézzük, hogy feszes legyél, sportos, lapos has, szép tartás, jó fenék, amennyire lehetséges.
Nem nagyképűségből mondom, de én 34 vagyok, pont tegnap mondták, hogy max 27-nek nézek ki.Persze én túlzásnak érzem, de még egyszer se néztek 30-nak se.
Az egész testedért, megjelenésedért kell tenni, hogy fiatalos maradjál. Ja, és semmilyen drága krémet nem használok. Nem ez a lényeg!
16-os, javítalának egy kicsit. A sztárok sem fiatalok :D
Statiszta vagyok. Garantálhatom hogy amit a tévében láttok, az töredéke a valóságnak. A fények, kamerák úgy vannak beállítva, hogy a felvételen teljesen máshogy látszanak rajta a szereplők.
Nem egy neves műsorvezető feje néz ki a valóságban úgy mint egy shar pei a reggeli ébredés után, soknak átvilágítanak a ragyái az alapozón, a felvételen meg szinte bababőre van.
Nyilván nekik segítenek, de plasztika nélkül pontosan ugyanolyanok, mint az átlag emberek.
Az ilyen csodakrém mind kamu.
A média direkt hülyíti a nőket, ezzel segítve elő a fogyasztói társadalom működését.
Én éppen ezért nem nézek tévét, nem hallgatok rádiót. Filmet, zenét is magamnak válogatom, erős kritériumok alapján.
Köszönöm szépen, úgy vagyok jó ahogy vagyok, és ezt a férfiak is észreveszik. Pedig nem használok semmilyen csodaszert, sőt, szappanból is csak természetes összetevőjűt. Inkább ilyet érdemes használni mindenféle kemikália helyett, csak tönkreteszed végleg a bőröd a sok vegyszerrel.
35 évet semmi nem fog rajtad fiatalítani, de igenis hasznosak az arckrémek. Tudom, hogy mindenki csak Bepanthent használ, és 45 helyett 25-nek nézik, és minden "kencefice" rossz. Csak annyit tudok mondani, hogy olvassatok utána az összetevőknek, mindenkinek más jön be.
Igenis van, ami javít az összképen. Anyukám alapból rengeteg vizet iszik, és egészségesen eszik, nemrég vettem neki egy szérumot, és sokkal szebb tőle a bőre. Nem hittem, hogy használni fogja, mert benne is benne van ez a magyaros felfogás, hogy minden rossz és mindenki át akar verni. Aztán mikor mondtam neki, hogy milyen kipihent a bőre, akkor mondta, hogy használja a cuccot, és ő is érzi, hogy selymesebb a bőre. Ő is most parázott rá a dologra, hogy közeledik az 50-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!