Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik márkát válasszam?

Melyik márkát válasszam?

Figyelt kérdés

Műkörmösök!! Ti melyik használjátok? Melyik jobb? Vélemények? Tapasztalatok?

Eddig Crystallal dolgoztam, de szeretnék váltani...

Moyra, pearl, 2mbeauty, diamonds, perfect...

Melyik jobb szerintetek? Érdemes esetleg vegyíteni őket, vagy inkább mindenből egyformát használjak? Elsősorban az építőzselék, géllakkok, előkészítő folyadékok és az akril festékek érdekelnének!

2015. jan. 14. 05:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a one step géllakkokra is kiváncsi lennék! Van olyan jó és tartós mint a hagyományos géllakkok!?
2015. jan. 14. 05:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Írtam neked egy szép részletes választ, amit szinte azonnal töröltek, reklám miatt. Nyilván márkákat említettem benne, mivel a kérdésed is arra irányult. Ezt csak azért írom, mert ez azt jelenti, hogy nem fogsz itt választ kapni.

Márkák említése nélkül, csak azt tudom javasolni, hogy az előkészítéshez, építéshez egyféle márkát használj, én azt használnám, amit te is szoktál. Színes zselé, gel lakk, díszítőanyag más márkából is lehet.

2015. jan. 14. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Oh a manóba! :/

Azért köszönöm! Jó lett volna pár tapasztalat csere!

2015. jan. 14. 14:03
 4/5 Klau888 ***** válasza:
Szia,én crystalt és perfectet is szoktam használni.A perfekt előkészítői: a nail prep,és a Bond tapadás elősegítő szerintem nagyon jó.meg a fényzselé is.
2015. jan. 20. 17:47
 5/5 KörmösMagenta ***** válasza:
Én CN-t használok, mindig elégedettek a vendégeim és én is. Régebben próbálgattam én is ezt-azt, de mindig rá kellett jönnöm, hogy valami nem stimmel. Így maradok ennél, mert ez eddig mindig bevált nekem. Nem az ár a lényeg, hanem a minőség. Ha te is minőségi szolgáltatást szeretnél nyújtani, akkor nem használhatsz akármit. A vendég ez alapján is értékeli az embert. Nekem van olyan vendégem, aki úgy jött be hozzám a szalonba anno, hogy direkt megkérdezte, mit használok.
2015. febr. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!