Barbi5110 kérdése:
Ma akarok venni egy hajvasalót. Melyik márkát válasszam?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 13:17
1/6 anonim válasza:
én csak remington hajvasalót veszek.. már ez a 3., de nagyon jó.. nekem csak ez vasalja ki szépen, tartósan a hajam...
bár ez biztos hajtípus függő is.:)
2/6 anonim válasza:
1 : Remington
2: Babyliss
3 : Imetec ( ezt csak 3000 Ft volt, tökéletesen kivasalja, nem égeti le, 2 éve ezt használom)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat! Viszont mi igaz abból hogy a hullámos göndör haj a divat 2011 ben? Mondjuk engem nem érdekel mert nekem az egyenes haj tetszik és nem érdekel más véleménye, ez inkább barinőmet érdekli. :)
2011. jún. 1. 14:49
5/6 anonim válasza:
Ga.ma
A nagyon egyenes vasalt haj már rég nem divat, mivel a hajvasaló alapfelszereléssé vált a háztartásokban. Már nem kuriózum.
6/6 A kérdező kommentje:
Megvettem és a Babyliss mellett döntöttem. remélem jól :)
2011. jún. 1. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!