Melyik hajvasalót válasszam karácsonyra? Remington S1051 Sleek & Curl vagy Remington S9500 Pearl?
Az egyiknek(S1051-Sleek & Curl) 3x-os a védelme, a másiknak csak kerámia(s9500-Pearl).
Gondolom a 3x-os az jobb, de most mégis vacilálok a másik, újabb fajtán.
Kinek melyik fajta van, és mennyire van megelégedve vele?
Állítólag a pearl jobb, mert nem sima kerámia bevonat van rajta, hanem igazgyönggyel kombilált...nem tudom, hogy ez mennyiben változtat, de szerintem annyira mindegy, mert ha minden nap vasalod a hajad, akkor lehet rajta 1000 féle bevonat, akkor is ugyanannyira roncsolja a hajad.
Egyébként a fodrászom mondta, hogy ezt "minél többféle bevonat van annál jobb" dumát, csak a gyártó szajkózza, de semmi különbség nincs.
Az legyen a fő szempont, hogy mire akarod használni...bár nekem meggyőződésem, hogy minden hajvasalóval lehet hajat göndöríteni, csak jól kell csinálni.
Egyébként néhány műszaki áruházban, bevásárlóközpontban reklámozzák a pearlt, kivasalják a vásárlók haját, meg begöndörítik.
Legalábbis a duna plaza saturnban mondta a csak, h elég sok helyre mennek promotálni az új pearl szériát.
Egyébként nekem a remingtonos hostess erre mondta, h kevésbé károsít, viszont a teflonszálas szövet viszonylag hamar kikpoik(nem hónapok, de pár év)
uhh ez nagyon jól hangzik!
még lenne egy kérdésem:) Hol vetted a hajsimítót, és mennyiért?
köszi
Nekem is s1051 van, csak nekem már lassan 1 éve [kb másfél hét múlva lesz az 1. "szülinapja" xD]
Én gyönyörűen betudom göndöríteni vele a hajam, mell alá pár cm-vel ér a hajam, begöndörítettem, úgy, hogy nagyon lassan húztam, és felugrott egész a fülemig xD Persze, minél lassabban csinálod, annál kevésbe lesz göndör :)
Én heti 1x mosok hajat, és heti 1x vasalom a hajam, és mindig szép egyenes marad a következő hajmosásig.
Gondolom, már kaptál hajvasalót, de ha még véletlen nem, akkor hozzáteszem, hogy én a helyedben ezt választanám, mert nem igaz, hogy a bevonatok semmire sem jók. A turmalin pl arra van, hogy ne legyen elektromos feltöltöttségű a hajad, ami nekem nagyon jól jött, ugyanis vasalás nélkül nagyon szerteszéjjel áll. :D
Vasalták már Imetec Bellissima b25-tel is a hajam, amin ugye nincs turmalin bevonat, és attól tényleg nagyon szállt a hajam.
"Persze, minél lassabban csinálod, annál kevésbe lesz göndör :) "
Evvel nem azt mondtam? xD -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!