Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalót válasszam...

Melyik hajvasalót válasszam karácsonyra? Remington S1051 Sleek & Curl vagy Remington S9500 Pearl?

Figyelt kérdés

Az egyiknek(S1051-Sleek & Curl) 3x-os a védelme, a másiknak csak kerámia(s9500-Pearl).

Gondolom a 3x-os az jobb, de most mégis vacilálok a másik, újabb fajtán.

Kinek melyik fajta van, és mennyire van megelégedve vele?

2010. dec. 4. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Állítólag a pearl jobb, mert nem sima kerámia bevonat van rajta, hanem igazgyönggyel kombilált...nem tudom, hogy ez mennyiben változtat, de szerintem annyira mindegy, mert ha minden nap vasalod a hajad, akkor lehet rajta 1000 féle bevonat, akkor is ugyanannyira roncsolja a hajad.

Egyébként a fodrászom mondta, hogy ezt "minél többféle bevonat van annál jobb" dumát, csak a gyártó szajkózza, de semmi különbség nincs.

Az legyen a fő szempont, hogy mire akarod használni...bár nekem meggyőződésem, hogy minden hajvasalóval lehet hajat göndöríteni, csak jól kell csinálni.

Egyébként néhány műszaki áruházban, bevásárlóközpontban reklámozzák a pearlt, kivasalják a vásárlók haját, meg begöndörítik.

Legalábbis a duna plaza saturnban mondta a csak, h elég sok helyre mennek promotálni az új pearl szériát.

2010. dec. 4. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem a remingtonos hostess erre mondta, h kevésbé károsít, viszont a teflonszálas szövet viszonylag hamar kikpoik(nem hónapok, de pár év)

[link]

2010. dec. 4. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem S1051 van és csak ajánlani tudom:)
2010. dec. 4. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és tényleg szépen begöndöríti a hajat? tartósan kivasalja? mióta van meg neked? :))
2010. dec. 4. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
körülbelül egy hónapja vagy kicsit több és igen nagyon jól kivasalja .Nekem alapból olyan hajam van hogy alig lehet kivasalni vagy ha kilehet akkor is csak pár percig áll úgy mint máskor:D Göndöríteni csak 1x-2x göndörítettem vele de szép hullámokat csinál és adnak hozzá cd-t amin megis mutassák hogy kell különféle szóval nagyon jó:D
2010. dec. 4. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:

uhh ez nagyon jól hangzik!

még lenne egy kérdésem:) Hol vetted a hajsimítót, és mennyiért?

köszi

2010. dec. 4. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Auchan 8 ezerért:)
2010. dec. 10. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is s1051 van, csak nekem már lassan 1 éve [kb másfél hét múlva lesz az 1. "szülinapja" xD]

Én gyönyörűen betudom göndöríteni vele a hajam, mell alá pár cm-vel ér a hajam, begöndörítettem, úgy, hogy nagyon lassan húztam, és felugrott egész a fülemig xD Persze, minél lassabban csinálod, annál kevésbe lesz göndör :)

Én heti 1x mosok hajat, és heti 1x vasalom a hajam, és mindig szép egyenes marad a következő hajmosásig.

Gondolom, már kaptál hajvasalót, de ha még véletlen nem, akkor hozzáteszem, hogy én a helyedben ezt választanám, mert nem igaz, hogy a bevonatok semmire sem jók. A turmalin pl arra van, hogy ne legyen elektromos feltöltöttségű a hajad, ami nekem nagyon jól jött, ugyanis vasalás nélkül nagyon szerteszéjjel áll. :D

Vasalták már Imetec Bellissima b25-tel is a hajam, amin ugye nincs turmalin bevonat, és attól tényleg nagyon szállt a hajam.

2010. dec. 28. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló nem jól írta. Ha minél lassabban húzza az ember akkor göndörebb lesz. Ha gyorsan akkor csak hullámos. :)
2010. dec. 30. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:

"Persze, minél lassabban csinálod, annál kevésbe lesz göndör :) "

Evvel nem azt mondtam? xD -.-"

2010. dec. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!