Hajvasalót vennék karácsonyra. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Rengeteg fajta van és nagyon nem értek hozzájuk. Ezeket nézegettem:
Philips HP 4669
Remington S7902 Style Therapy
Remington S1031
Remington S1051
Imetec Bellissima B100 1129 (Jade kristály bevonatú simítólapok, valódi olasz bőr markolat)
Ha ezen kívül tudnátok valami mást ajánlani ezen ár közelében, az is megfelelne.
Tetszik az a hajvasaló ami egyben göndörít és simít, de állítólag annak gyengébb a minősége.
Nekem Remington S1050-es van. Karácsonyra kértem én is, de már használom:)
Maximálisan megvagyok vele elégedve, nagyon szép a hajam utána, és sokáig meg is marad a vasalás.
Nem bántam meg, hogy ezt választottam:))
Jah és amúgy ez a típus nagyon szépen göndörít is...amúgy én 10.290.-ért vettem:)
előző voltam.....
A philips nem jó (anyumék forgalmazzák, próbáltam)
Az imetec nem záródik rendesen. több helyen, többet is megnéztem, a belső résznél majdnem fél centis rés volt...ráadásul egy csomó "csámpás" volt.
A remingtonnak az a hátránya, h viszonylag hamar(2-3)év alatt lekopik a kerámia bevonat, de egyébként nincs gond velük, nagyon szépen vasalnak, a fodrászom is a remingtonra esküszik. Az első remington(7902) egyébként a Wet2Straight...Nekem ezt ajánlották, mert problémás a hajam, és a legkisebb párától is vattaszerű lesz.
Remington S1051 Sleek & Curl hajkisimító
Erről az oldalról rendeltem: [link]
Egyik nap megrendeltem másik nap már mehettem érte...és még ajándékot is kaptam hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!