Hajvasalót vennék karácsonyra. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Rengeteg fajta van és nagyon nem értek hozzájuk. Ezeket nézegettem:
Philips HP 4669
Remington S7902 Style Therapy
Remington S1031
Remington S1051
Imetec Bellissima B100 1129 (Jade kristály bevonatú simítólapok, valódi olasz bőr markolat)
Ha ezen kívül tudnátok valami mást ajánlani ezen ár közelében, az is megfelelne.
Tetszik az a hajvasaló ami egyben göndörít és simít, de állítólag annak gyengébb a minősége.
Remingtonos:)
Én most használok, mert azt adták ajándékba a vasalóhoz(Toni&Guy Mini hővédő, hajsimító spray, 50ml)
Amúgy előtte nem minden alkalommal használtam. Én azért is választottam ezt a S1051es fajtát, mert ez 3.-as védelem és talán nem fogja annyira roncsolni a hajamat, mint az előző.
az imetecre csak rá van ragasztva a bőr, ami hőtől szinte biztos, h előbb-utóbb felválik...és tényleg nem zár rendesen, a végén kicsúszik belőle a haj.
A bevonatok száma pedig semmit nem számít, ugyanúgy roncsolja a hajat. Csak azért írják, h ilyen-meg olyan bevonat, hogy a vásárlók azt higyjék, hogy kevésbé árt a hajnak. Marketing az egész...
Nekem is Remington s1051 van xD
Nagyon szeretem, mert 1 hétig egyenes a hajam, ha kivasalom, és alig van eltörve a hajam. +van rajta turmalin bevonat, ami csökkenti a haj elektromos feltöltöttségét, és tökjó, mert ha nincs kivasalva a hajam akkor összevissza száldos, így meg szép rendezett.
A jáde kristály pedig sz. rt sem ér.
Hővédőt néha használok, néha nem. Ha használok, akkor sötétrózsaszín gliss kurt, vagy "Loreal studio HotLiss"-t, ami rózsaszín flakonban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!