Karácsonyra szeretnék hajvasalót de nemtom milyet kérjek! Melyik jó? Met nekem göndör a hajam és olyan kéne ami szög egyenesre kivasalja, és tartós és nem kell mindennap vasalni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 16:18
1/6 anonim válasza:
nekem is hihetetlenül göndör a hajam és nagyon sok hajvasalóm volt már (babyliss, remington, philips, tescos, valera, roventa, grundig...) de egyedül a pro-straight vállt be. igaz nem a legolcsóbb darab de nagyon jó.
2/6 A kérdező kommentje:
De a fodrász ajánlotta hogy a babyliss jó!De most hirdetik az a rowentát!Sztem az is jó!A barátnőm régi hajvasalóval szög egyenesre kivasalta a hajam!
2010. nov. 20. 18:49
3/6 A kérdező kommentje:
de jó mert a föld lakosságának a 90% vasalja a haját!De a abrátnőm csak azért vasalja mert egy icipici hullámosság van benne!:S
2010. nov. 20. 18:58
4/6 A kérdező kommentje:
És zsíros haj ellen mit tegyek?hm?
2010. dec. 7. 15:15
5/6 anonim válasza:
ne tapogasd és vegyél normális zsíroshajra sampont..
6/6 A kérdező kommentje:
De olyan jóh amikor "friss" a hajam és selymes!
Nem bírom ki ohgy ne érjek hozzá!
Meg amúgyis muszáj hozzá érnem mert mikor a fufrum felbubizom vagy felcofozom az muszáj!:S
2010. dec. 22. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!