Mit kérjek karácsonyra?
Az a legjobb dolog, amikor már nem tudsz mit kérni. :)
Volt mostanában olyan dolog, amit esetleg szerettél volna megvenni? Megláttál esetleg valamit, megjelent egy új könyv, ilyesmi? Esetleg moziban egy hamarosan megjelenő film?
Hogy ne legyen haszontalan ajándék sem, kérhetnél könyvet. Elég sok új könyv jelenik meg sorra, lehet, hogy találnál valami hozzád valót. :)
Vagy! Ruhából sosem elég. :) Az mindig jól jön, ha van. :)
Én 3 éve zongorát kaptam meg ugye egyéb ruhák, könyvek, ékszerek stb. 2 éve mp4 meg ugyanúgy ruhák, könyvek, ékszerek, parfüm. Tavaly netbook, meg ugyanazok. Idén gitárt szeretnék, de egyébként nem szoktam követelőzni, csak a szüleink szeretnek minket elkényeztetni (3an vagyunk testvérek) könyvet mindig sokat kapunk, ruhákat is. Azonkívül meg, amit éppen kigondolnak a szüleink :)
16/L
Semmit! A Karácsony nem erről szól!nálunk legalábbis nem... örüljél hogy van családod és nem árvaházban élsz!!!
inkább segíts a szüleidnek Pistike!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!