Csajok! Van aki ilyenkor télen meghagyja a lábán a szőrt?
Figyelt kérdés
Én augusztus óta nem szedtem le.2015. jan. 12. 09:41
1/9 anonim válasza:
Amikor már nagyon dzsungel, akkor leszedem, majd megint dzsungel :D:D
2/9 A kérdező kommentje:
Már nekem is nagyon dzsungel!
2015. jan. 12. 09:52
3/9 anonim válasza:
Combomon igen, de térdtől lefelé folyton borotválom
de felül már nekem is le kéne szedni :D
4/9 anonim válasza:
én nem hagyom meg,ha picit borostás már akkor zavar, és kétlem hogy a páromnak tetszene ha őserdő lenne a lábamon:))
5/9 anonim válasza:
ha nem lenne pasim, lehet, hogy én is meghagynám. bár az a tapasztalatom, hogy egy idő után engem is elkezd zavarni és akkor inkább leszedem.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen,már engem is zavar,mert nagyon hosszú.
2015. jan. 12. 13:55
7/9 anonim válasza:
Hát elég érdekesen néznének rám a fürdőkben, meg a párom sem hiszem hogy díjazná ha nagyobb szőröm lenne mint neki... szóval mindig leborotválom, nem azon a 2 percen múlik semmi sem. Én is jobban érzem magam ha nem vagyok szőrös.
8/9 anonim válasza:
Télen sokkal ritkábban szedem le. Addig sem gyötröm a bőrömet. A páromat nem zavarja ha borostás,vagy már hosszabb. Egyébként nincs olyan nagy szőr a lábaimon.
26/N
9/9 anonim válasza:
Én borotválom, de ritkábban mint máskor. Pasim nincsen, utcára pedig ilyen időben nyilván olyan ruhát hordok, amiben ez nem látszik. Egyedül a tesióra miatt szoktam mert ott térdnadrág van rajtam, de hétvégén, szünetben vagy olyan napokon mikor nincs testnevelés akkor meghagyom, ahogy van mert rajtam kívül úgysem látja senki. Viszont így nem is nő meg igazán, max. a szünet alatt volt kicsit durvább.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!