Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyenkor lehet töltetni a...

Ilyenkor lehet töltetni a műkörmöt?

Figyelt kérdés
Az épített zselés műkőrmeim alulról elkezdtek leválni. Ilyenkor lehet töltettni vagy teljesen újat kell építeni?

2014. szept. 19. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Új szettet kell építeni.
2014. szept. 19. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben biztosan újat kell epittetni, viszont mondhatod a körmösnek, hogy csak a töltés árát kérje, mert rosszul van megepitve a körmöd.
2014. szept. 20. 08:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma voltam egy másik körmösnél, aki leszedte az elozot. Azt mondta hogy ez annyira katasztrofalis, hogy nem hiszi el, hogy szalonba építtettem. (Megjegyzem 6000 ft ert csinaltattam az elozot, felhaborito az ilyen hogy elker csomo penzt es nem ad ki normalis munkat a kezei kozul)

Azert koszonom a valaszokat!

2014. szept. 20. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az ilyennek úgyis híre megy és hamarosan nem lesz vendége. Persze attól még a te pénzed bánja, de hát nincs a körmösokre írva, hogy hogyan dolgoznak.
2014. szept. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!