Mit gondolsz erről a lányról?
Hát inkább nem válaszolnék.
(Amúgy nagyon csúnya vagy, de ezt csak megunk között).
Ja, még mielőtt azt hinnád, hogy irigy vagyok rád, fiú vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
Még mielőtt valaki is félreértené a képeken nem én vagyok,ő egy, a kevésbé szívlelt ismerőseim közül:)
Nagyon el van szállva magától a csaj,azt hiszi hogy ő a világ közepe,iszonyú beképzelt.
Szép, csak ez a tipikus műbeállítás a gáz. Meg a csücsörítés. A 3. kép már természetesebb, de tényleg szép vagy nagyon! Főleg hosszabb hajjal.
22 L
Anus mouthus xD ha nem vigyáz, felkerül napisz*rra.
Amúgy látszik, hogy full beképzelt. Csak nem tudom, mire.
Nekem nem igazán tetszik.Tipikusan olyan lánynak tűnik,aki azt hiszi kitűnik a tömegből,mert agyon sminkeli magát és kiteszi a mellét.Pedig manapság szinte minden 2. fiatal csaj így néz ki...
Az arca átlagos.Nem lenne ronda,de a beállásból,csücsörítésből meg amúgy is rögtön levágni,hogy mennyire beképzelt,de ilyen külsőbel nincs mire.
Sokkal jobb lenne,ha kevésbé sminkelné magát,nem rakná ki a melleit és nem csücsörítene.
15/L
Rólad, hogy pofátlanság kirakni másokról képet egy ilyen oldalra...
A lányról: nem ronda, a stílusa olyasmi, mint az enyém, tehát bejön. A csinosság nem egyenlő a 0 IQval, csak ezt kevesen képesek beismerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!