Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miskolc közelében volna e...

Miskolc közelében volna e valaki aki segítene lányként lennem öltöznöm és viselkednem?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy már lassan 6 éve jobban érzem hogy lánynak jobb lennék :/ elégé el nézelődök ruha boltokban cipők után és a stílusok és szettek iránt :/

A viselkedésem is elégé az és a neten is csak is lányként vagyok fent :/

Viszont jó lenne ezt mással megosztani aki segít nekem elfogad és adna ötleteket szórakoznánk és még egyebek esetleg meg is csinálna lánynak vagy megtanítana vagy eljönne vásárolgatni :3

Értelmetlen kommenteket nem várok és hülye pasikat sem :/

#lány #öltözködés #lánykodás
2015. jan. 9. 01:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Csináld meg magadat, miért mástól várod el, te szerencsétlen?

Még ahhoz is tehetetlen vagy, hogy transzvesztita legyél?

A sеggedet ne töröljük ki helyetted?!

2015. jan. 9. 06:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Nosza ilyen agyatlan barmokat nem vártam neked látom nem osztotak észt :P
2015. jan. 9. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Akkor a lányok szexuálisan nem is izgatnak?
2015. jan. 10. 00:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kell a szöveg, egyszerűen egy kis burnyák vagy, és lompost szeretnél szopogatni. Minden más csak kamuzás.

Menjél ki szépen a Népligetbe, vagy a Westend férfivécéjébe, és hamarosan térdelhetsz, a szádban egy jó kis Csaba(i) vagy Gyula(i) kolbásszal. Akkor majd örülhetsz, hogy milyen ügyesen megélted a nőiességedet szőrӧssеggű kan létedre.

"a stílusok és szettek iránt :/ "

Amúgy mi az istenharagja az a "szett" ebben a kontextusban? Bocs, de nem vágom se a falusi jobbágy, se a homár szubkultúrát.

Ja, és senki nem fog "megcsinálni", legfeljebb csak a testnyílásaidat, és senki sem fog elmenni veled bevásárolni, mert SENKIT sem érdekel a beteg nyomorod.

2015. jan. 10. 01:13
 5/11 anonim válasza:
Odavagyok az ilyen beállítottságú emberekért. Ha akarsz írj privit. Egy időben én is lányosan öltözködtem, hosszú hajam volt, sminekeltem magam stb. szóval otthon vagyok a témában :D
2015. jan. 10. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia. Miskolci lány vagyok. Szívesen segítek neked, beszélgetek veled ^^ írj rám nyugodtan :) 17/l
2015. jan. 10. 16:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Imádom a szájhősöket a neten de életben a arcuk és a erejük is annyi mint a szavaik ereje...
2015. jan. 15. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Lányok után érdeklődtem! de sajnos mivel megmutata nekem egy lány egy másfél éves kapcsolat után hogy a mai világban a lányoknak már egyáltalán nem jó az a srác aki minden hónapban lenyűgözi a barátnőjét és szülnapjára nem ellepi mindenel hanem egy nagyon emlékezetes napot tesz neki sikeresen megmutaták a lányok hogy nekk ez nem kell :/

Helyette jobban elvannak egy bunkó lenéző kihasználó srácal mint azzal aki figyel is a lányra, se pasi se lány nem kell! Megtanultam a életben hogy nincsen értelme a életed szorosan megosztani mással mivel vagy kihasznál vagy lenéz vagy nem is fektet bele erőt....

Nagyon ritka az igazi barát vagy barátnő.. de én abból sem leltem egyet sem.

2015. jan. 15. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem szégyelled a pofidat, hogy bejáratot akarsz csinálni a рúzókádból, te kis korsó?

Anyád mit fog szólni hozzá, mi? Büszke lesz majd egész biztosan, hogy a fiacskája köсsögduda lett!

Aztán menstruálni hogyan akarsz majd?! Néha feldugsz egy paradicsomot, és utánadugsz egy kötőtűt, hogy kipukkadjon?! HE?!

És gyereket szülni?! Feldugsz egy törpét a sеggedbe, aztán majd onnan kimászik aztán elkezded szoptatni apatejjel?! Legyen már eszed...

Egyébként meg iratkozzál föl a [link] -ra, ott van sok ilyen kis pöсsöslány, mint te.

Majd azok adnak neked tanácsot, hogy hogyan lehetsz szép igényesen repеdtsarkú Ribanсz Lilla kan létedre.

2015. jan. 16. 02:55
 10/11 A kérdező kommentje:
HM és te vajon miből is linkelted a oldalt ha még ennyire jól tudsz mindent csak te nem így csináltad?? :D
2015. jan. 16. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!