Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Plázacica akarok lenni!...

Plázacica akarok lenni! Hogyan kell viselkednem? A ruhákat ismerem.17/L

Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 19:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy így átlag lányként csak a páwák ismerkednének velem, de én nem szereteeeeeeem őket :S
2014. szept. 9. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Amint az a nevéből is kiderült: plázában kell hozzá lógni naphosszat. De azt hiszem te vagy az első, akitől ilyen jellegű célkitűzésről hallok. Én a helyedben más célokat tűznék ki magamnak, de te tudod. Mindegy, nem az én dolgom eldönteni helyetted, de mint említettem: lógj plázákban naphosszat, és plázacica VAGY (kivéve, ha ott dolgozol persze, akkor nem vagy az :D )
2014. szept. 9. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Aha, hát butának már elég buta vagy, szóval nem kell külön viselkedést felvenned, csak legyél önmagad. Akkor biztos tetszel majd a plázamajmoknak, akik majd azért tartanak hogy mutogassanak másoknak, meg hogy lefektessenek.
2014. szept. 9. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
de ahol lakok ott nincs pláza :D
2014. szept. 9. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Eleve az,hogy feltetted a kérdést,elárulja,hogy nem sok eszed lehet.Aki így akar bele olvadni egy közösségbe,az sosem lesz igazi tagja,és mindig kifogják közösíteni őket.
2014. szept. 9. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Szolizd magad nagyon barnára, csücsöríts állandóan, esetleg csináltasd meg a szádat, legyen a hajad fekete vagy szőke, és a fele legyen pót. Járj plázás márkákban, Mayo, Stradivarius, Amnesia... stb

Dobd ki amid van, botladozz magassarkúban. Affektálj értelmetlenül és próbálj meg okoskodni, persze full hülyeségeket beszélsz.

2014. szept. 9. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel olyan rövidnacit amiből kinn a segged. (télen --nyáron). Póthaj kötelező, egy csilivili teló és egy kiló smink a táskádba és 2az arcodra. Pólód tapadjon, ha jóidő van csak és kizárólag olyan fölsőt vehetsz fel , amiből a melled kinn van. Magassarkú. Csak is hozzád hasonlókkal mászkálj , járj plázába, feküdj le mindenkivel akinek tetszel. Napszemcsi . És add Önmagad. Kész is
2014. szept. 9. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Költözz be egy plázába, szórd el azt a pénzt amit a szüleid megkerestek, vegyél részt egy agymosáson, nem kell, hogy mást tudja, mint a legújabb divatrendeket, sz arj arra, hogy mi zajlik a világban és nézd le azokat akiknek nem tettek mindent a seggük alá.
2014. szept. 10. 15:29
 9/9 szeretemnagyon ***** válasza:
61%

hát legyél vékony

nagy cicikkel ( ha nincs akkor egy jo push up)

hosszú haj fekete vagy szép szőke :)

barna szolizott bőr

erős smink, íves erős szemöldök, műszempilla , műköröm

sok ékszer (bizsu)

finom illatu parfum ..vagy valami édes testpermet

puha bőr

a szájon korrektor legyen

a ruhák divatosak de azok közül is a sokat mutató darabok

cica naci, rövid fölsővel, csőtoppok, kivágott fölsők, szőrme mellény, magassarkúk, mini rucik, stb

mindig kövesd és tudd a divatot

járj edzeni mert az menő..és hát egy pláza cicának a teste a legfontosabb meg hogy hogyan néz ki

fogyózz ..csak semmi szénhidrát

"nyávogós hang"

legyél hisztis és cuki is

de egy hárpia is

hát igen legyél kicsit butácska de ne mindenben ..lehet a fizika matek nem az erőssége egy pláza cicának..de hidd el a legujabb alapozóról és szemhéjtusról elmond neked mindent

szoval annyira mégse buta:)

ülj be menő helyekre (vapiano , meki, starbucks ) koktelozni stb..posztold ki fbr-e:)

természetesen a legjobb barátnődiddel menj akik pot olyan pláza cicák mint te

legyél vásárlás mániás

hát most ezek juottotak eszembe

ui:

én is "pláza cica " vagyok

azért nem kell őket lenézni , sem féltékenynek lenni ;)

2014. szept. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!