Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítót akarok kb-6-8mm-t...

Ricsi13 kérdése:

Fültágítót akarok kb-6-8mm-t házilag. Hogyan kell?

Figyelt kérdés

Fültágítót akarok kb-6-8mm-t házilag 6 éve hordok fülbevalót a mai napig.

szóval most 1 hétig nyelv piercinget raktam a fülembe az nagyobb mint a fülbevaló,most mindenki azt mondja h fültisztítót vagy tollbetétet

De hiába vágom el ferdén. lefertőtlenítettem,még testápolóval is bekentem hogy nagyon síkos legyen de igy sem megy át

2014. aug. 27. 14:02
 1/5 fall out boy ***** válasza:

Most komolyan,hány éves vagy?

Még ha kened,akkor is simán elfertőződhet,menj inkább valami kozmetikushoz,az hamarabb megvan..

2014. aug. 27. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy fültágító csiga kb 1000Ft. Ne mondd hogy annyid nincs rá.
2014. aug. 27. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat pls
2014. aug. 27. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogpiszkálót reszeld formára majd festd le körömlakkal, ha ez simán átmegy csavarj rá celluxot, utána nyalókapálcika/fültisztító/hurkapálca, majd szívószál, (kisebb- nagyobb méretben is kapható)

Ez kb már 6-7mm-s. Remélem segítettem.

2014. aug. 27. 16:34
 5/5 anonim válasza:
2014. nov. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!