Fültágitót akarok: mivel tágitsam?
Első választ nehogy elhidd! -.-
A fülbevaló után jöhet fogpiszkáló, majd fültisztító pálcika, tollbetét, filctollkupak (az 8mm)... Wáá a többire már nem emlékszem :'D Legkönnyebben úgy tágíthatsz hogy az adott tárgyra tekersz celluxot vagy szigetelőszalagot! De ha jól állsz anyagilag minden 2. milliméternél vegyél tágítót!
Az első választ ne hidd el.
Fülbevaló után fogpiszkáló, lehetőleg celluxszal vékonyan betekerve, aztán "szalámisra" vágott fülpucoló, aztán jól becelluxszozott fülpuci, aztán szívószál. Ez így asszem 5 mili. Aztán én ecsetet használtam, először vékonyabbat, aztán vastagabbat, aztán szemceruzakupakot és így meg is lett nekem a 8 mili.
Mindig rendesen tisztítsd a füledet és a cuccot is, amit belenyomsz. És krémezd be!
Ha megvan a 10mm, akkor először tömör tágeszt rakj bele, hogy szokja a környezeted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!