Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek Anyukám megengedné...

Szerintetek Anyukám megengedné hogy legyen gél-lakkos körmöm 13 évesen?

Figyelt kérdés
Nem merem tőle megkérdezni.

2015. jan. 6. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Minden anyuka más. Az enyém biztosan nem engedte volna meg, mert szerinte általános iskolás gyereknek nem valóak az ilyen "felnőttes" dolgok.
2015. jan. 6. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Szerinted ismerjük anyukádat, illetve az ezzel kapcsolatos álláspontját? De személy szerint egy 13 éves kislánynak nem való körömlakk.
2015. jan. 6. 21:26
 3/6 anonim válasza:
31%
Ha fiatalos anyud, akkor tuti megengedi. Ha maradi akkor nem.:)
2015. jan. 6. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
30 éves vagyok, de én sem engedném meg, mert egyszerűen semmi értelme és csak árt a körmöknek, bőrnek is... ha szép körmöket akarsz akkor ápold a sajátodat.
2015. jan. 7. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
13 vagyok és nekem az van :)) mert anyumnak is de én nagyon akartam :)) meg anya beleegyezett, szerintem kérdezd meg nem ártasz vele semmit :))
2015. jan. 10. 15:22
 6/6 anonim válasza:
inkább kérdezd meg, mielőtt hazaállítasz géllakkos kezekkel:)
2015. jan. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!