Szerintetek ha anyukám elé álok és őszintén megmondom hogy szeretnék szoknyát hordani, akkor azt megengedné?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 15:49
1/12 anonim válasza:
Szoknya hosszától függően az én tippem: igen :)
3/12 anonim válasza:
Ha lány vagy biztosan.Ha fiú akkor kétlem.
4/12 A kérdező kommentje:
14
2012. aug. 24. 15:55
5/12 A kérdező kommentje:
fiú
2012. aug. 24. 15:55
6/12 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor jó reménység szerint megengedi, hiszen a szoknya a lányok természetes viselete. Olyan hosszt kell választani, hogy ne érezd magadat kellemetlenül sem állva, sem ülve, és a bugyidat ne villogtasd.
Ha fiú vagy, és nem skót származású, akkor szerintem nyilvános szoknyahordást nem fog megengedni anyukád, de a szobádban sétálgatva biztos kipróbálhatod. :))
7/12 anonim válasza:
ja, fiú vagy? Javaslok egy átmeneti állapotot: szerezz be olyan bő köntösféleséget, amilyet az arabok hordanak. Az nem kimondottan ruha vagy szoknya, de mégis szellősebb a nadrágnál. Anyukádnak mondhatod, hogy ki akarod próbálni ezt a divatot. ;)
8/12 anonim válasza:
Remélem nem engedi meg...
Meleg is vagy?
9/12 anonim válasza:
Nekem nincs fiam, de ha lenne akkor csakis oviban engedném meg neki, általános iskolába már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!