Szerintetek anyukám megengedné nekem azt, hogy legyen törpenyuszim?
Egyébként van egy öreg tengeri malacom, de nem lecserélni szeretném, hanem mellette tartani nyuszit. Időm lenne is elég kettejükre. Csak az a baj, hogy öcsémmel vagyok egy szobába, és neki van 1 nyuszija( egy hétig foglalkozott vele) most meg kapott egy szakállas agámát( vele se foglalkozik). Attól tartok anya azt mondaná túl sok állat lakik már így is a szobánkba és nem engedné meg nekem. De félek meg kérdezni őt, mert nem akarok veszekedni vele, se feldühíteni őt. Szerintetek?
Bocsi a regényért!
A válaszokat előre köszönöm! :)
Ja amúgy már mindent tudok a nyuszikról. Már több hónapja szeretnék egy nyuszit.
De ha elkezdem netán simogatni vagy valami akkor mindig azzal jön, hogy az ővé és elkezd hisztizni vagy kiveszi a kezemből! Nem engedi, hogy foglalkozak vele.:)
Persze azzal semmi baj, ha enni adok inni adok a nyuszonak! Az nem probléma!
Már amúgy én is gondoltam erre a megoldásra!
De azért köszi:)
A tengerimalacomnak volt párja csak meghalt szegényke. :( Azóta nagyon sokat foglalkozok vele, és szerintem nem depressziós vagy ilyenek. Mikor simogatom, szeretgetem akkor mindig kimutatja a tetszését. Meg amúgy is elég "bőbeszédű" szokott lenni.
Ja amúgy nagy szobánk van. És a nyuszit nem a tengerimalaccal szeretném egy ketrecben tartani, hanem külön. Azt is tudom, hogy a két nyuszi nem jönne ki jól. Őket se szeretném egybe zárni.
Várom a további válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!