Pontoznatok? Mi a velemenyetek errol a lanyrol? (kep)
2015. jan. 6. 10:45
11/17 anonim válasza:
vissza-vissza, sajna bedőltem, nem gondoltam volna, hogy egy külföldi modellről teszel fel képet...bár gondolom szándékos a megtévesztés, tag-ekbe kirakhatnád, hogy Adriana Mockovciakova-ról van itt szó :D
12/17 A kérdező kommentje:
Mi lenne a megtévesztés ebben? Egy szoval sem irtam hogy én lennék a képen.
Kivancsi voltam mi az emberek véleménye egy ilyen típusú lányról.
2015. jan. 6. 13:04
13/17 anonim válasza:
unalmas, tucat, minden 2. lány 15-18 között így néz ki... legalábbis bp-n :) a szemöldökét kiszedhetné
14/17 anonim válasza:
12 egy tucat,még akkor is ha modell,egyébként is nagyon kislány még.
15/17 anonim válasza:
minden 2. lány így néz??! te hol élsz?:D én inkább csak csúnya, szétsminkelt arcú műanyag lányokat látok flegma arckifejezéssel, nem ilyeneket. szerintem szép:)
16/17 anonim válasza:
leírtam hogy budapest.. :D kicsit nézz szét az utcán, a fiatalabb korosztályból a lányok fele így néz ki. attól még lehet szép az arca, de ez a kinézet most a divat, tehát tucat, semmivel nem különlegesebb mint egy másik ilyen lány.
17/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Nem azért, mert tucat lenne vagy azért, mert természetes, hanem egyszerűen nem szép az arca. Túl aránytalan és túl nagy a szája, meg a szemöldöke nekem már túl vastag.
Ezeken a képeken ehhez a vékony testhez nagyon nagynak tűnik a feje, de ez lehet, hogy csak a rossz beállítás miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!