Szerintetek egy 14 éves lánynak mekkora azideális mell méret? (Lent)
Figyelt kérdés
De azért képet is,ha lehet.2015. jan. 3. 18:11
2/10 anonim válasza:
pont akkora amekkora neked is van! :)
3/10 anonim válasza:
Ez valóban ideális a képen.Akár 14 évesen is :)
4/10 anonim válasza:
Amekkora van... tök mindegy a mellméret. Sokkal fontosabb az hogy vékony, sportos legyen egy lány... csak ezzel valahogy mégis kevésbé törődnek.
5/10 A kérdező kommentje:
Azért valaki mégis eltévesztette a dolgot,mert fiú vagyok.De sebaj nem írtam oda.
2015. jan. 3. 18:47
6/10 anonim válasza:
Akkor azt te tévesztetted el odaírni,hogy milyen szándékkal kérded.
7/10 anonim válasza:
Nekem 14 évesen is 75B-s volt, most is annyi, 6 év telt el :D Nem tartom kicsinek, hanem pont normálisnak, és eszem ágába sem lenne nagyobbat műttetni :D
8/10 anonim válasza:
Ideális? Minél nagyobb, annál jobb, kortól teljesen függetlenül. Bár 14 éves korban pláne ritka a nagy mell.
9/10 anonim válasza:
14 évesen még eléggé fejlődésben vannak a lányok, és lehet hogy most éppen csak A-s mérete van, de lehet hogy 18 éves korára ez a méret C lesz.. nincs ilyen hogy ideális, van akinek kicsi és megnő van akinek átlagos de nem lesz nagyobb
10/10 anonim válasza:
Én 13 vagyok és C-s mellem van. Ez most baj,vagy inkább jó? (Nem vagyok elhízva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!