Szerintetek van ilyen meret? Es hol?
Figyelt kérdés
Megelegeltem,hogy 75/A-s mellem van. Es push-up-ot szeretnek hordani. De mindenhol 80-nal kezdodnek a push-up-os melltartok...mit csinaljak? Intimissibe illetve a Women's Secretbe tudnek vasarolni legkozelebb.2015. jan. 2. 16:48
1/4 lesszi válasza:
Valamelyik nap beugrottam a tezenisbe és ott láttam ilyen méretű push-up-os melltartót. De ha ott nem találsz,akkor menj be egy nagyobb new yorkerbe,ott is van.
2/4 anonim válasza:
Womens Secretben biztos akad. 70A is szokott lenni mindenhol.
3/4 anonim válasza:
nem értem, én csomó helyen látok 75/A-s pushupot, elég gyakori méret. pl h&m tele van.
4/4 anonim válasza:
és ha push upot hordasz a kis cicidre akkor szerinted nagyobb lesz? vagy nem értem a logikát :D
inkább fogadd el magad, és hordj sima kényelmes melltartót, hidd el, úgyis lehetsz csinos. de az sokkal cikibb, ha láthatóan fel van tolva szivaccsal egy kis mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!