11/25 anonim válasza:
nem kövér, csak olyan plöttyedt kicsit, de mivel még nagyon fiatal, a kor előrelaladtával bőven fog formálódnai, és jó alakú lány lesz belőle.
12/25 anonim válasza:
Nem rosszindulatból írom, csak válaszolok a kérdésre, de tényleg nincs jó alakja. :S Jó, van sokkal rosszabb is, de olyan nagyon átlagos. És tényleg nincs dereka, meg kicsit lapos is. De végülis erről nem tehet.
13/25 anonim válasza:
Ja, most látom, hogy nem válaszoltam pontosan a kérdésre. :D Nem, kövérnek egyáltalán nem mondható.
14/25 anonim válasza:
hát ha ő kövér,akkor én meg bálna vagyok...
Hahóóóóóó az anorexia nem menő...
15/25 anonim válasza:
nem kövér, csak aránytalan a teste. csípőnek kéne lennie, és akkor jobb lenne. szerintem azért hiszed vagy a lány hiszi magát kövérnek. de erről nem tehet, ilyen a teste
16/25 anonim válasza:
Most azért kérdezi a lány mert nagyképű meg azt hiszi magáról, hogy milyen jó alakja van...és azt várta volna el, hogy agyon dicsérje mindenki meg, hogy azt mondják rá, hogy milyen sovány csinos....
18/25 anonim válasza:
Nem kövér abszolút, egy kis edzés a karcsúbb derékért, és tökéletes.
20/25 anonim válasza:
Nem kövér,de valóban nincs dereka.Nagyon átlagos a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!