Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Futura póthaj mennyi ideig...

A Futura póthaj mennyi ideig hordható? Ahol veszem ott felvarrják rá a tressz csattot vagy azt nekem kell?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

hát ha csattos lesz akkor sokáig is akár, ha szépen ápolod, mivel így éjszaka nem kócolódik rajtad...

vannak kifejezetten csattos póthajak és olyan amire Te varrod magadnak a csattokat. De sztem futura helyett vegyél csattos indiai póthajat.nekem is van és nagyon szép, mivel nincs felvarrva:)

2010. febr. 4. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is Futura hajból van póthajam.Ezért az árért nagyon jó,tapintásra sincs műhaj érzése-a fodrászom is dicsérte.

Szerintem ne adj ki pénzt azért, hogy felvarrják, mert nagyon egyszerű-még nekem is ment:)Ha tresszelt hajat veszel, annak a végén van kb egy fél centis anyagszerű dolog, amire könnyen rá lehet varrni a csatot(a haj nagyon széles, szóval le kell venni a méreteid és elvágni több darabra-én háromra vágtam és még azokat is hajtogatni kellett)

Elméletileg lehet göndöríteni, vasalni.A gyakorlatban a göndörítés nekem nem működött, a vasalás igen, de szerintem nem volt sok különbség -inkább kíméltem és nem vasaltam, csak a saját hajamat.A festés is tilos a használati útmutató szerint, de én sima színezővel rámentem és picit meleg helyre raktam-semmi baja nem lett+ befogta szépen.Mosni ritkán szoktam.

Az egyetlen hátránya, hogy a nap végére picit begubancolódik,de ez nem vészes- szerintem nagyon megéri.Már fél éve használom leengedve/feltűzve és jó állapotban van.

2010. febr. 5. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!