A Futura póthaj mennyi ideig hordható? Ahol veszem ott felvarrják rá a tressz csattot vagy azt nekem kell?
hát ha csattos lesz akkor sokáig is akár, ha szépen ápolod, mivel így éjszaka nem kócolódik rajtad...
vannak kifejezetten csattos póthajak és olyan amire Te varrod magadnak a csattokat. De sztem futura helyett vegyél csattos indiai póthajat.nekem is van és nagyon szép, mivel nincs felvarrva:)
Nekem is Futura hajból van póthajam.Ezért az árért nagyon jó,tapintásra sincs műhaj érzése-a fodrászom is dicsérte.
Szerintem ne adj ki pénzt azért, hogy felvarrják, mert nagyon egyszerű-még nekem is ment:)Ha tresszelt hajat veszel, annak a végén van kb egy fél centis anyagszerű dolog, amire könnyen rá lehet varrni a csatot(a haj nagyon széles, szóval le kell venni a méreteid és elvágni több darabra-én háromra vágtam és még azokat is hajtogatni kellett)
Elméletileg lehet göndöríteni, vasalni.A gyakorlatban a göndörítés nekem nem működött, a vasalás igen, de szerintem nem volt sok különbség -inkább kíméltem és nem vasaltam, csak a saját hajamat.A festés is tilos a használati útmutató szerint, de én sima színezővel rámentem és picit meleg helyre raktam-semmi baja nem lett+ befogta szépen.Mosni ritkán szoktam.
Az egyetlen hátránya, hogy a nap végére picit begubancolódik,de ez nem vészes- szerintem nagyon megéri.Már fél éve használom leengedve/feltűzve és jó állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!