Kiszakítottam a kedvenc gatyóm a fenekénél! Hogy csináljam meg, hogy hordható legyen?
Figyelt kérdés
ahogy lehajoltam elakadt egy szögben és hátul a középvarrás és a zseb között függőlegesen egy 5 centis darabon kiszakadt . nem farmer az anyaga, hanem ilyen vékonyabb farmer-szerűség(amúgy szürke színű), úgyhogy még az sincs hogy befoltozom valami más anyaggal, mert ahhoz túl elegáns a kinézete. vagy még ha vízszintesen szakad, na de függőlegesen? ha simán bevarrom hülyén néz ki. mit csináljak vele, hogy ne egyen ciki hordani, ne legyen igénytelen?
köszi a tippeket
2010. máj. 11. 14:12
1/2 anonim válasza:
szerintem vidd el egy varrónőhöz, ha tud vele még mit kezdeni, akkor nála szebben nem tudod eldolgozni.
2/2 anonim válasza:
Nem emlékszel hol vetted? Nézd meg, hátha van még belőle.. Világos szürke gatya sok van, vagy annyira nagyon egyedi volt? Nézz körül pár üzletben hátha találsz vhol ugyanolyat vagy hasonlót... De ezt mindenképp dobd ki, foltozni meg ilyesmi nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!