Fogszabályzósok! Nektek melyik gumi színe volt a kedvenc és melyiket kedveltétek a legkevésbé?
Nekem sosem volt, de a helyedben UV fényben világítósat kérnék. Meg figyelnék arra, hogy ne legyen annyira sötét, hogy kosznak nézzen ki:) Valami élénk színűeket válassz.
17/L
Próbálok élénk színeket választani de, 5 hetente cserélik és egy idő után, már minden színt próbáltál..:) De köszönöm!:)
Nem, nem Polett vagyok :D
Kérj fehéret, akkor fehérebbnek tűnik a fogad!:D Sárgát és szürkét semmiképp, én még feketét se mernék, meg zöldet se, mert azt hiszik salátadarab.:DD Neonszíneket kérnék, pl. pinket!:) Az UV-fényben világítósat tuti kipróbálnám, sokat buliznék amíg az van!:D A fehér is világít szerintem, tudod olyan kéken, mint a fehér ruhák!:D
Amikor nekem volt évekkel ezelőtt nem volt túl nagy a választék.:(
18/L
én szinte az összeset kipróbáltam :) volt brazilos is zöld-sárga tehát egyik fogam zöld másik sárga:D
de mindegyik tetszett:D
olyan is volt hogy felül más szín alul már szín, olyan is volt hogy direkt alkalomhoz öltöztem :)
mikor volt valami esemény tudtam hogy lila ruha lesz rajtam akkor olyat kértem.
De tényleg szinte minden színt kipróbáltam, persze a feketét nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!