Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?

Szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés
Mi tetszik benne vagy mi nem? Kort és nemet is írjatok légyszi:)
2014. dec. 27. 19:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
szép
2014. dec. 27. 20:14
 12/24 anonim válasza:
Szerintem is szép. Kicsit furcsa arca van, de szerintem pont ez teszi széppé. Egyébként te vagy az? :)
2014. dec. 27. 20:24
 13/24 anonim ***** válasza:

ez nem a kérdező, hanem valami híresség, de nem ugrik be a neve, annyira nem híres.

amúgy kicsit sok a photoshop a képeken, nem sokat látni szegény lányból. :/

2014. dec. 27. 20:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Az első kép nincs agyon retusálva és pont azon nem szép. A másik kettőn átlagos, egész szép, de azon meg látszik hogy agyon van szerkesztve.
2014. dec. 27. 20:31
 15/24 A kérdező kommentje:

Igen, 13as valaszolonak igaza van

1. ukran x factorban szerepelt, sikerrel

2. sajnos ténylenk sok a fotoshop, de videokon neztem, és eléggé szépnek tunt:)

2014. dec. 27. 20:55
 16/24 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont az első képen még úgy szépnek mondható, csak nagyon furi, de talán pont ettől szép.

a másik két képen meg nem is látszanak az arcvonásai, mint valami ufo olyan vagy próbababa, aminek csak szeme meg szája van. elég ijesztő. nemtudom miért kellett ennyire kiretusálni.

2014. dec. 27. 20:59
 17/24 anonim ***** válasza:

A szeme túl kicsi, ettől sunyi tekintete van, a fogai meg ronda nagyok, nem kéne ennyire vigyorogni, mert ez így inkább ijesztő. Egy kicsit még gyakorolhatná tükör előtt, bár inkább ez, mint valami fapofa.

Nem kifejezetten csúnya amúgy, de nem is túl szép. Pláne ha leképzelem róla a sminket, a retust, mert az sokat dob rajta.

2014. dec. 27. 21:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Aranyos kislány, sok a photoshop de jó alapanyag. Elég távol ülőek a szemei meg jó nagy a mosolya. :D
2014. dec. 27. 21:43
 19/24 anonim ***** válasza:

nevetnem kell...az oke hogy a szepseg relativ,de ha mostansag egy atlag ember egy nala sokkal szebbet lat,akkor az alap hogy letatlagosaozza,vagy lerondazza...

nagyon szep ez a lany.mirol beszelunk?:)) gyonyoru fogsor,szep szemek,szep arforma,kreol makulatlan bor...

2014. dec. 28. 00:41
 20/24 anonim ***** válasza:
hogy lenne már sunyi a tekintete? gyönyörű szemei vannak, a szemformának meg semmi köze a tekintethez. nagyon is nyílt a tekintete. és inkább egy ilyen cicaszem, mint a nagy kerek szemek. ez szerintem sokkal szexibb.
2014. dec. 28. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!