Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?...

Szerintetek szép ez a lány? Mi tetszik rajta es mi nem? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Azert kerdezem mert nekem o a példaképem, ilyen szeretnek lenni es kivancsi vagyok egy átlag ember mit gondol egy ilyen lányról.

2014. dec. 21. 09:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem kép hanem link. :D
2014. dec. 21. 09:14
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Hát... Ne haragudj meg, de semmi extra. Szép az arca, de ezen kívül egy egyszerű "szomszédlány". Miért nevezed őt példaképednek? Mit tett le az asztalra, hogy ekkora csodálatot érdemeljen?
2014. dec. 21. 09:19
 3/14 A kérdező kommentje:

A példaképet csak kinézetre ertem, hogy igy szeretnek kinézni.

Hu hat azert én nem neveznem szomszedlanynak szerintem gyönyörű.

2014. dec. 21. 09:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem szép hanem inkább karakteres,különlegesebb.. ha azt nézzük hogy nincs egy kiló festék rajta akkor azért le a kalappal :)
2014. dec. 21. 09:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy egyáltalán nincs nőies arca, engem megfogott, szerintem gyönyörű. A hajára pedig nagyon irigy vagyok :D
2014. dec. 21. 10:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csúnya, de én semmit nem láttam rajta ami tetszene. A szemöldöke vastag, a haja túl hosszú és túl világos, a melle túl kicsi, az arca sem vonzó.
2014. dec. 21. 10:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szép lány. de hülyeség másokat példaképnek választani külső szempontjából. hiába van neked egy hosszúhajú szőke, magas, vékony, kékszemű példaképed, ha te rövid barna hajú, alacsony, tömzsi, barnaszemű lány vagy, az életbe' nem leszel olyan. inkább arra törekedj, hogy a saját adottságaidból hozd ki a legtöbbet és ne másokra akarj hasonlítani.
2014. dec. 21. 11:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagyon mesterkélten és sablonosan mozog, abszolút nem vonzó. SZép lány, de nekem üres, nincs mögötte semmi, nincs kisugárzása.
2014. dec. 21. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan antipatikus az arca. Ez a tipikus "caradeleviny" típusú férfias testalkatú, vastagszemöldökű "művészinek és egyedinek tűnni akaró" semmilyen kis csontkollekció.
2014. dec. 21. 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Arca átlagos, a szemöldöke kifejezetten ronda és nem illik a hajszínéhez sem. Túl hosszú a haja és semmi formája. A teste jónak tűnik...
2014. dec. 21. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!