Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek tetszik az ha egy...

Fiúk nektek tetszik az ha egy lány sminkeli magát?

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

nekem tetszik, ha ügyesen és ízlésesen sminkel, akkor egy kis smink sokat dob az összhatáson.

saját maga is jobban érzi magát a bőrében, jobb lesz a kisugárzása, ami szemmel látható.

ezenkívül vannak helyek ahova ha nem is elvárás de illik sminkelni, pl. drága étterem, színház, ünnepségek, stb...

2014. nov. 23. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Kifejezetten.
2014. nov. 23. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

"vannak helyek ahova ha nem is elvárás de illik sminkelni, pl. drága étterem, színház, ünnepségek, stb..."

Nem értek egyet. Ezeken a helyeken, eseményeken igényesen, tisztán, jól öltözötten kell kinézni, nem sminkelten.

Persze, akinek ez nem megy smink nélkül, az sminkeljen (ha akar).

2014. nov. 23. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Az ízléses smink sosem rossz, de ha nagyon ki van kenve valaki, akkor az visszataszító tud lenni. (pl. 5m-ről látszik, hogy van rajta 2 kg vakolat)
2014. nov. 23. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Én kifejezetten utálom. Rúzs smink szerintem egy nőt művé tesz. Maximum egy kis smink lehet, de ne vigye senki se túlzásba. Egy nő akkor szép, amikor természetes.
2014. nov. 23. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,egy kicsi ízléses smink jót tud tenni.
2014. nov. 23. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Aki szép, festék nélkül is szép.
2014. nov. 23. 20:42
 8/8 anonim válasza:

én utálom... ha egy lány szép az ne kenje be az arcát

mindenfélével

2014. nov. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!