Mennyire lehetek magamra büszke, ha magas és vékony vagyok gyönyörű szép, hosszú combokkal?
Figyelt kérdés
Alkatom:
-magas, nagyon vékony (175cm, 50 kg) (modellalkat)
-bármennyit eszem (rohadt sokat) nem hízok el
-szép arcom van
Kérdésem: Nagyon gáz vagyok, ha ezek az adottságaim boldoggá tesznek és rohadt büszke vagyok rájuk? :)
köszi:)
Ui: irigykedők kíméljenek ;)
2014. dec. 27. 16:05
21/21 anonim válasza:
Egyébként nem. A lènyeg az, hogy elfogadd önmagad. A legtöbb ember számára ez az alkat korántsem szép, sőt, kifejezetten taszító, de ha neked tetszik, akkor örülj neki, légy vele boldog. Fontos, hogy tetszél magadnak, de ne vidd túlzásba. És semmiképp se gondold magad szebbnek, mint mások, mert hamarosan meg fogsz hízni, ugyanis egy kisbabát 13-as BMI- vel nem fogsz tudni kihordani. És nem tudom, hogy megjött-e már, de gyanítkm, hogy nemigen, mert nekem 15-16-os BMI- vel a vékonyságom miatt nincs mèg meg. És az a legfontosabb, hogy ne gondold magad többnek másoknál, mert a gizda alkat semmit sem garantál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!