Mi a véleményetek erről a lányról? Szerintetek is gyönyörű? (kép)
2014. nov. 25. 09:46
1/17 anonim válasza:
Fuhh hát nem, nekem a gyönyörű mást jelent.
2/17 A kérdező kommentje:
Mi nem tetszik rajta? Elképzelni nem tudom ..szerintem csodaszép es babaarcu es ugyanakkor kulonleges
2014. nov. 25. 09:50
3/17 anonim válasza:
Nem csunya lany, de nekem sem gyonyoru. Egy-ket kepen, a haj es smink miatt tenyleg gyonyoru, de nem extra.
Nekem nem tetszik a tul magas homloka es tulon tul vekony.
4/17 anonim válasza:
Szorol szora ugyanazt tudom elmondani, mint a 10.06-os.
5/17 anonim válasza:
Még csak nem is szép. Kifejezetten csúnya azokon a képeken, ahol mélabús arcot vág.
6/17 anonim válasza:
Ezek retusált/fotoshoppolt képek. A lány átlagos, néhol a közönyösség határán.
7/17 anonim válasza:
Nem gyönyörű, szerintem nem is szép. Átlagos és egy-egy fotón nagyon jókat hoztak ki belőle a sminkkel és a fényekkel.
Egyébként ez a modell típus nem tetszik. Ez a 13 éves anorexiás kislány stílus nagyon beteges.
8/17 anonim válasza:
néhol szép, de nekem alapvetően nem tetszik az arca, túl aránytalan. túl nagy és széles a homloka, mélyen ülőek a szemei, kicsi az álla.. ezen a képen pl kifejezetten csúnya : [link]
9/17 anonim válasza:
Hú, szerintem rémes. Megmondom őszintén, nem szokásom senkit leszólni, meg elhiszem hogy modell meg híres, de úgy néz ki, mintha különböző arcrészek lennének össze-fotóboltolva egy fejre.
10/17 anonim válasza:
ízlések és pofonok. szerintem teljesen átlagos, olyan semmilyen lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!