Hogy lehet hogy a korombeli csajok (mondjuk 20-24) pl volt osztálytársak, ismerősök szinte pillanatok alatt gyönyörű fiatal nőkké értek, én meg tök nyomi maradtam? XD
Bármikor tudsz változtatni, ha szeretnél. Igazuk van az előttem szólóknak, egy új frizura, néhány alap sminktermék, pár új ruha a külsődben nagy változást eredményezhet.
A viselkedésed pedig leginkább attól alakul ki, amilyen környezetben vagy. Ha egyetemre jársz, ismerkedj felsőbb évesekkel, járj el szórakozni ,,felnőttes" helyekre, ne az egyetem diszkójába, ilyesmik...
Az én lány osztálytársaim egytől egyik ronda "madamokká" értek, nem szép nőkké. Már kiskamasz korukban sminkeltek, ma félpucér képeket dobnak fel a netre, mert ezzel még ki tudnak provokálni néhány "kedves" szót másokból.
Az viszont nekem is problémám, hogy a mai napig kislánynak tűnök, nem is testileg, hanem érzelmileg. Valószínűleg csak túl bizonytalan vagyok, és hiába hordanék igazán nőies ruhákat meg sminket, akkor sem tudnám őket a megfelelő módon viselni.
Szóval nem tudom, mihez kellene kezdenem magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!