Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejövőben vagyok 1nálam 11 évvel idősebb nővel. Olyan gyönyörű mint Eva Longoria. Miben más 1érett, mint egy fiatal?
semmiben
nem bírja az éjszakázást
30+F
1.ráncosabb
2.lottyadtabb
3. szőrösebb
4.őszebb (esetenként)
5. kiéhezetebb,mert lehet évek óta nem hált senkivel
6. ergo (5) hálásabb is egy dugásért.
Ha hosszabb távra tervezel , gyerekek,stb akkor ne nagyon ha rövid akkor igen..
Bááár..nem tudom... Én 19évesen akartam összejönni egy nálam 12 évvel idősebb csajjal mert annyira jól nézett ki és olyan kisugárzása meg stilusa volt ami egy "fiatalnak" sincs.. Nem mintha a 32 olyan öreg lenne de érted. Én simán összejöttem volna vele pedig még gyereke is volt egy 5 vagy 6 éves nem tudom már de ő nem akarta... Pedig komolyan gondoltam nála de hát ez van. :)
"Ő már tudja, hogy mire van szüksége egy férinek, tisztában van az értékeivel, a vágyaival, a céljaival"
Ez így van, ennek megfelelően többet is vár el férfitól, nem csak annyit, hogy szépen tudjon nézni, meg hogy reszelni tudjon.
Persze lehetnek egyéni különbségek, de egy magára valamit is adó harmincas nőnek lényegesen magasabbak az elvárásai mind önmagával, mind a partnerével szemben, mint a huszonéveseknek...
az ilyen nők is csak idegbetegek és nem tudják mit akarnak
nézzetek körül a tecsóban, ott minden öregecske nő megtestesült bölcsesség?
volt ilyen nőm, hiába pontoztok le!
30+F
Hat azért ne egy Tescóba keresgelj mar jo 30+okat.
:D
Akik ott dolgoznak 30eves letukre persze h befasulnak meg nem vmi jol néznek ki. Ismerek is egyet. Alapjáratban nem lenne rossz de 12 óra munka ,utána buli lassan 30eves es semmit nem ert el stílusa is egy nulla beképzelt nagyképű közbe nem sok mindenre van
Viszont akivel ossze akartam jönni 32 volt gyönyörű ,kisugárzása volt,kedves volt ,normális munkája volt es mindent elért.
nem 32 évesekről volt szó. azok még jó nők
28+11 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!