Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire lehetek magamra...

Mennyire lehetek magamra büszke, ha magas és vékony vagyok gyönyörű szép, hosszú combokkal?

Figyelt kérdés

Alkatom:

-magas, nagyon vékony (175cm, 50 kg) (modellalkat)

-bármennyit eszem (rohadt sokat) nem hízok el

-szép arcom van

Kérdésem: Nagyon gáz vagyok, ha ezek az adottságaim boldoggá tesznek és rohadt büszke vagyok rájuk? :)

köszi:)

Ui: irigykedők kíméljenek ;)

2014. dec. 27. 16:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Drága válaszoló, ezzel magadat is leégeted ugyanis látszik hogy lebotsáskázol és magadat dicséred (kerek fenék stb.)
2014. dec. 27. 19:09
 12/21 A kérdező kommentje:

Tünemény válaszoló!

Ha téged ez megnyugtat, hogy privát üzeneteket bocsátasz közszemlére, akkor ám legyen!

Amúgy barátnőimmel szórakoztunk, hogy hülye kérdéseket teszünk fel (gondolom láttad, nem csak a szépség kategóriába)

Most ment haza volt egy jó délutánunk ennyi viszont ha csak Te nem a barátnőiddel válaszolgattál akkor sikerült unszimpátiát kelteni pár emberbe ;)

Semmi baj én megbocsátok bár elég egy gyík ember lehetsz..

További szép délutánt és boldog új évet

Ui: legyél büszke a duci alakodra sajnos nekünk sincs ilyen modellalkatunk mint amilyet kiírtunk)

2014. dec. 27. 19:16
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Jaj de jo szorakozas, szakadok! Izgalmas emberek lehettek, ha massal nem tudjatok magatokat elfoglalni..
2014. dec. 27. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

[link]

azért ez is megér egy misét :DDD

2014. dec. 27. 19:28
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Csak egy picit vagy gáz kedves kérdező.

Amúgy az adatok alapján semmi melled/feneked nem lehetne ami nem túl vonzó, illetve nem mindegy, hogy van-e izom az emberen, de az ilyen dolgokhoz ész kéne.

2014. dec. 27. 19:58
 16/21 1112 ***** válasza:
20%
Nem vagy gáz, örüljé!:) Meg most én is örülök neki, hogy van, aki elégedett a külsejével; szóval most mosolyt csaltál az arcomra, örömet szereztél ezzel a kérdéssel most nekem is, hogy ezt most leírtad, köszönöm!:)
2014. dec. 27. 20:01
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Tiniként nektek ez a szórakozás? Szerintem, és nem rossz indulatból írom, de gondolkodj el kikkel barátkozol, mert ilyet értelmes ember nem csinál, mert cseppet sem szórakoztató vagy vicces mások bosszantása, átverése. Ha nektek az akkor ott nem árt elgondolkodni hogy hol hibádzik az életed. Még helyrehozható. Ha felnőttként leszel ilyen akkor mindenki utálni fog és elég vacak életed lesz miatta. Legyél kicsit komolyabb ennél.
2014. dec. 27. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Ne legyél rá büszke, hiába vagy szép, belül egy ostoba liba vagy.
2014. dec. 28. 00:25
 19/21 anonim válasza:
100%

te, rád én is büszke vagyok

csak így tovább, így, így ,így

2014. dec. 29. 17:04
 20/21 anonim válasza:
100%

ez nem gyönyörű alkat

ez elképesztő ronda

2015. febr. 17. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!