Mennyire lehetek magamra büszke, ha magas és vékony vagyok gyönyörű szép, hosszú combokkal?
Alkatom:
-magas, nagyon vékony (175cm, 50 kg) (modellalkat)
-bármennyit eszem (rohadt sokat) nem hízok el
-szép arcom van
Kérdésem: Nagyon gáz vagyok, ha ezek az adottságaim boldoggá tesznek és rohadt büszke vagyok rájuk? :)
köszi:)
Ui: irigykedők kíméljenek ;)
Tünemény válaszoló!
Ha téged ez megnyugtat, hogy privát üzeneteket bocsátasz közszemlére, akkor ám legyen!
Amúgy barátnőimmel szórakoztunk, hogy hülye kérdéseket teszünk fel (gondolom láttad, nem csak a szépség kategóriába)
Most ment haza volt egy jó délutánunk ennyi viszont ha csak Te nem a barátnőiddel válaszolgattál akkor sikerült unszimpátiát kelteni pár emberbe ;)
Semmi baj én megbocsátok bár elég egy gyík ember lehetsz..
További szép délutánt és boldog új évet
Ui: legyél büszke a duci alakodra sajnos nekünk sincs ilyen modellalkatunk mint amilyet kiírtunk)
Csak egy picit vagy gáz kedves kérdező.
Amúgy az adatok alapján semmi melled/feneked nem lehetne ami nem túl vonzó, illetve nem mindegy, hogy van-e izom az emberen, de az ilyen dolgokhoz ész kéne.
te, rád én is büszke vagyok
csak így tovább, így, így ,így
ez nem gyönyörű alkat
ez elképesztő ronda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!