Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék igényes lány?!

Hogyan lehetnék igényes lány?!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van, de (hülyén hangzik..) nekem valami motiváció, ha nekem írják.

Szóval. 16 éves lány vagyok, és szeretnék igényes, nőies lenni. Nem vagyok teljesen igénytelen, viszont egy tènyleg igényes nőhöz kèpest igénytelen vagyok.

Ráadásul, önző, ès makacs vagyok.. Mivel mindjárt új év, az én újévi fogadalmam az lenne, hogy megváltozzak. Kèrlek írjátok le, hogy milyen egy nőies, igènyes nő.

Ès valami motivációt is szívesen fogadok...akár saját bölcsessèget, akár olyat, ami nektek segít ilyen, vagy hasonló helyzetekben.

Minden normális válaszolónak menni fog a zöld kèz.

Az alpári, bunkó stílust mellőzzètek kèrlek.

Nem kioktatást, tanácsot kèrtem.:)

Előre is köszönöm a válaszokat.:) üdv: 16\L

#lány #igényes #nőiessèg
2014. dec. 27. 14:26
 1/4 anonim válasza:
61%

Szia!

mondok pár tippet..

- Legyen mindig tiszta és rendezett a hajad, ne legyen kócos, zsíros

- legyenek ápoltak a kömeid.

- fürdés után használj mindig hónalj dezodort

- tiszta ruhát hordj( ne legyen gyűrött se)

- egy kis smink ami nőiessé tesz.

és a legfontosabb : Légy magabiztos :)

2014. dec. 27. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!:) nagyon szépen köszönöm, a gyors és hasznos válaszodat! Ment a zöld pacsi:)

Megfogadom, köszönöm:)

2014. dec. 27. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Fürdés után mindig hónaljdezodor? Akkor mégis mikor szellőzik a bőre? Jobb, ha mielőtt elindulsz valahová gyorsan megmosod a hónaljadat és utána fújod/kened be magadat, nem tesz jót, ha nem tud szellőzni a bőröd és mostani dezodorok elég tartósak.

Amúgy figyelj arra, hogy ne legyen koszos a ruhád, ápolt legyen a körmöd. Az alap tisztaságon kívül az is fontos, hogy sok vitamint és folyadékot fogyasszál, ez külsőleg és belsőleg is jót tesz. Ha esetleg fested a hajadat figyelj arra, hogy ne legyen feltűnő a lenövés mert az csúnya.

2014. dec. 27. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

+ Ha mondjuk problémás az arcbőröd, akkor próbáld kezelni. Arcradír, tonik, arckrém, ilyesmi.. Szerintem még ha nincs sok gondod a bőröddel, akkor se árt.

+ Használj hajbalzsamot/pakolást, hogy szép legyen a hajad. Ügyelj, hogy ne legyen töredezett.

+ Elkezdhetsz tornázni, ha eddig még nem tetted, hogy formálódj egy kicsit.

+ Tudom, hogy ez ilyen alapdolog, de azért leírom: mindig figyelj a cipőidre is! Főleg ilyenkor télen szokott rajtuk meglátszódni a kosz vagy a só.

2014. dec. 27. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!