Igenyes lany szeretnek lenni, de mindig mikor azt mondom: megvaltozom, nem en valtozok meg hanem a velemenyem. Mitevo legyek?
Par napig mukodik minden, amit elterveztem, es nem tudom magam ravenni arra hogy folytassam. Be van vesodve az agyamba, hpgy nem fog sikerulni. Es nem is sikerul:(
Igenyes alatt azt ertem hogy, szeretnek apolt lenni, noies, csinos, es vonzo. Szeretnek eletmodot valtoztatni, lefogyni. De nincs ami motival, viszont van ami vissza huz.:(
Mit csinaljak? Komolyan valtozni szeretnek...udv.: egy onbizalom hianyos lany. 15/L
Na most akkor nézzük keg reálisan. Mit értünk igényesség alatt?
Az, hogy valaki kicsit duci nem igénytelen. Vannak emberek akik alkatilag puhábbak, én pl. heti 2-3 alkalommal futok 20-30 percet, nem dohányzom, junkfoodot meg csak heti egyszer eszem, ha esetleg elmegyek szórakozni és utánna hazafelé a buszon megkívánok egy gyrost. És emellett a napi 5 sok esetben napi 5 kiló gyümi-zöldség, sokszor mást se eszem.
Szóval ez nem áll egyenes arányban, sőt, az ilyen egyszálbél emberek általában borzalmasan táplálkoznak, mert úgyse látszik meg rajtuk.
De ha formásodni akarsz, hajrá. Ettől viszont nem leszel más ember, a kisebbségi komplexus, az önbizalomhiány ott fog maradni vékonyan is. mínusz öt kiló nem egyenlő a tökéletes élettel, ettől nem leszel boldogabb.
Egyszerűen tanuld meg szeretni az alakodat, MOST nézz ki jól, MOST tanulj meg öltözködni, EZZEL az alakkal legyél csinos és vonzó. Ne attól függjön a komfortérzeted, hogy mit mutat a mérleg.
A legegyszerűbb megoldás az életmódváltásra az, ha egyrészt kontrollod van afölött, hogy mi van otthon. EZ persze 15 évesen nehéz, ha ott a csoki a fiókban nem fogsz elmenni mellette. Amit tehetsz, hogy kitapasztalod hogy mitől hízol, pl. a gabonát fogod vissza, de csoki az okés. Tanuld meg élvezni az egészséges ételeket, pl. egy ananász se sokkal drágább mint egy halom csoki, de vehetsz mangót, fagyasztott epret, szőlőt, szárított áfonyát, görög joghurtot...próbálj ki mindent.
Illetve ne kajával jutalmazd magad. Ha mondjuk úgy vagy, hogy most nagyon megennél egy bödön fagyit, akkor azt az X forintot monjuk inkább költsd egy sminkre, ruhadarabra, mozijegyre, új cipőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!