Fiúk! Kinek jönnek be a duci iletve molett csajok és miért?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 18:15
1/11 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be,de az unokatestvérem nagyon szereti őket.Hogy miért? Nem tudom ,egyszerűen ilyen az izlése,azt mondja szereti a telt formákat....
2/11 anonim válasza:
Én lány vagyok ugyan, de nekem nem tetszik hogy őszinte legyek, de a bátyámnak szinte minden barátnője molettebb volt.. Van akinek ez tetszik. Ugyan úgy hogy valakinek a vékony. Egyszerűen azt látja szépnek
3/11 anonim válasza:
egy ismerősöm is imádja, azt mondja a vékony nőkt nem szereti, mert szúrnak meg zörögnek, meg félnek hogy összetörik, míg a husis láynokon van mit fogni, jól oda lehet hozzájuk bújni...
4/11 anonim válasza:
Nos,mivel hogy én is duci csajszi vagyok,tapasztalatom a következő:igen sok pasinak bejönnek a teltebb formák..10 pasiból 8 mondja azt hogy duci csajjal a szex is jobb.Rajtunk lehet mit fogni,lehet mit markolászni.Egy vékony csajon mit markolhat a pasi pl szex közben?Egy vékony csajnak általában popsija is kicsi...abba meg nem lehet jól belemarkolni(mondom,saját tapasztalat alapján írok)Nekem a barátom vékony testalakatú,62 kg..én meg 90 simán vagyok,és így érzem jól magam a bőrömben,hiába hogy betegség miatt vagyok duci.Szeret a párom,és féltékeny,mert más pasik szoktak stírölni:):P
Szal,ha valaki duci,ne keseregjen,fel a fejjel,imádnak minket a pasik..mégha titkolja is néhány..:)
5/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Duci lányokat!sőt!!rajtam lehet mit "fogni" 192cm 105kiló :P ismerkednék szép duci lányokkal! (fiu19)
6/11 anonim válasza:
előzőből lemaradt azért szeretem őket mert egyszerűen ha jól van felöltözve nálam üt minden lányt!általában kedves arcuk van a teltebb lányoknak ,boldognak tünnek és nem tudom bájosak egyszerűen :)readásul olyan vagyko hogy ha meglátok egyet szinte szerelmes leszek belé első látásra.(volt duci barátnőm 4évig).imádtam.
7/11 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszik egy olyan csaj akin van egy 15-20 kiló felesleg, persze fontos hogy tetsszen az arca is, nem tudom megmondani miért de egy szép arcú duci csajnak a látványa is sokkal izgatóbb számomra mint egy vékonyé.
8/11 anonim válasza:
én is duci lány vagyok és sok pasi van aki fújjogva néz rám, viszont nagyon sok van aki leszólít, beszélget, vagy csak folyamatosan szemezik velem. természetesen nincs önbizalmam mert sok pofont kaptam már a testalkatom miatt, mégis jólesik amikor valakinek tetszem. :)
9/11 anonim válasza:
Én imádom a dundus csajokat! Van itt ilyen lány?
10/11 Izééékeh11 válasza:
A teltebb lányokat általában jobban szeretik a férfiak,mert rajtuk van mit fogni,amíg egy sovány lánynak még segge sincs.Bár én vékony vagyok és meg vagyok azért elégedve a testalkatommal,néha irigylem a ducibb lányokat,mert nekik általában a mellük is jobb mint nekem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!