Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 3 napja folyamatosan tomom...

3 napja folyamatosan tomom magam mindennel (suti, sult hus meg mindenfele unnepi cucc, kiv. Csoki) de megis hizas helyett fogytam! Hogy lehetseges ez? MIERT?

Figyelt kérdés

alapbol sovany vagyok ("alultaplalt") es hiaba eszek, hiaba mondom el minden 1es alkalommal h rengeteget eszek, megis azt mondjak h azert vagyok ilyen sovany mert nem eszek eleget... VALOSZINU...

bocsanat a helyesirasert, telorol vagyok

17/l

2014. dec. 26. 00:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akkor bocsanat :$ mar nagyon este volt :) es koszonom :3
2014. dec. 26. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát az úszás futásnak köszönheted a kinézeted azok nem valami női testbarát sportok... (úszástól melled nulla lesz plusz jó széles vállak, tök nem nőies, futást meg ha eszetlenül csinálod szar étkezéssel önroncsoláson kívül nem jó semmire) De mondhatod az igét, tömegnövelő étrend és súlyzós edzés a titka mindennek, a tömegnövelővel az izomtömeget növeled nem a zsírt, azaz nem az általános értelembe vetten "hízol" a súlyzós edzéssel pedig formálod amit felszedtél... A behorpadt segg nem lehet valami szép látvány, ezzel pl. azon is tudsz segíteni. De mindezt félretéve még mindig jobban jártál mint azok akik túlsúlyosak és lassú anyagcsere miatt baromi nehezen fogynak...
2014. dec. 26. 14:52
 13/18 A kérdező kommentje:

ami nem volt abbol hogy lesz nulla? egyebkent sokkal kemenyebb az uszas mint a sulyzozas (amit szinten csinaltam 1 evig). futni hogy lehet eszetlenul? uszo edzes elott 5 km-t kellett futni idore. nem nagy tav es fokozatosan valtozott az ido es a tav is.

igy van, szeles a vallam, de a csipom is es keskeny a derekam ("darazsderek") ;3 homokora :D HAHAHA! benezted misz csakazertiskioktatlakmertolyanokosnakerzemmagam. sulyzosedzessel meg ugyanugy nemfog "ott" lenni vmi ahol kene ugyhogy temat lezartam. (mert a mell meg mindig zsirbol van es nem izombol) seggre nem tudok mit mondani, sportolas kozben is ilyen volt azota meg megjobban.

igen, de megis konnyebb a ducikat megformalni mint a csontkollekciokat. sot, szerintem egy lanyon legyen mit fogni! az oltozkodes meg a masik. ram semmit nem lehet talalni mert vagy bo, de hosszra jo, vagy rovid, de bosegben jo.

2014. dec. 26. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig minden hozzászólást , DE a melled edzéstől NEM fog lemenni, nem lesz kisebb ! A fitness csajoknak a diéta miatt megy le a melle, mivel a cél diéta során a zsír lepucolása és a mell zsírszövet !

Hízni csakis kalória plusszal tudsz és igen, kell hozzá edzeni is, mert nem hájat növesztünk, hanem izmot .

Annyit kell enned szénhidrátból amennyit nem képes a szervezeted elhasználni és akkor fogsz hízni .

Azt, hogy miben van a legtöbb szénhidrát a neten megtalálod ( zabpehely , rizs , zöldségek stb)

Nem elhanyagolható a fehérje fogyasztás sem.

Én is nagyon nehezen tudtam hízni, az elején kimértem rendesen a szénhidrátot és a fehérjét és súlyzós edzés heti három alkalommal.

2014. dec. 27. 10:42
 15/18 anonim válasza:
én is 17 lány vagyok, 167 cm és 42 kg. nekem is mindenki mondja, hogy nem eszek meg ilyenek, és egyre elégedetlenebb vagyok magammal. próbáltam már edzeni, csak egyáltalán nem vagyok sportos na meg időm sincs rá. rengeteget eszem, napi legalább 5x, nyáron edzettem többet és akkor tealán egy picit híztam mellre. de én is alig vettem észre, szóval nem hiszem, hogy ezen múlna. én próbálom megszeretni magam, és azért rendszeresen eszesm minden este egy szelet zsíros és egy szalámis kenyeret. arra is gondoltam, hogy a stressz miatt lehet, talán nálad is fontos tényező. de tényleg fontos (lenne), hogy megpróbáljunk megelégedni magunkkal, ha nem figyelünk rá, úgyis jönnek majd a kilók (a telt emberek legalábbis ezt állítják) sok sikert ;)
2015. jan. 4. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező nem jártatom a szám. Olvasd el a sárga kapszulát hogy ne beszélj fa*szságokat.
2015. jan. 4. 19:44
 17/18 A kérdező kommentje:
? most ez hogy jött ide?
2015. jan. 4. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:

........úgy jön ide , hogy abban benne van, hogy mitől és hogyan tudsz hízni , az ok, hogy valaki eszik egy nap ötször, csak a bökkenő ott van, hogy NEM mindegy mit eszel ! az, hogy a ducibbakat könnyebb formálni , hát nem igaz, mert zsírból nem lesz izom !

Hidd el, fog nőni a melled is , én is lány vagyok és egy csontkollekció voltam 175 magassághoz 54 kg, most tartok 64 kilónál, és nőtt a mellem, van fenekem és van rendes combom karom stb. Súlyzós edzés és rendes kajálás előtt 12 évig úsztam a suliban, akkor is ettem sokat, de nem ilyen tudatosan .

2015. jan. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!