3 napja folyamatosan tomom magam mindennel (suti, sult hus meg mindenfele unnepi cucc, kiv. Csoki) de megis hizas helyett fogytam! Hogy lehetseges ez? MIERT?
alapbol sovany vagyok ("alultaplalt") es hiaba eszek, hiaba mondom el minden 1es alkalommal h rengeteget eszek, megis azt mondjak h azert vagyok ilyen sovany mert nem eszek eleget... VALOSZINU...
bocsanat a helyesirasert, telorol vagyok
17/l
ami nem volt abbol hogy lesz nulla? egyebkent sokkal kemenyebb az uszas mint a sulyzozas (amit szinten csinaltam 1 evig). futni hogy lehet eszetlenul? uszo edzes elott 5 km-t kellett futni idore. nem nagy tav es fokozatosan valtozott az ido es a tav is.
igy van, szeles a vallam, de a csipom is es keskeny a derekam ("darazsderek") ;3 homokora :D HAHAHA! benezted misz csakazertiskioktatlakmertolyanokosnakerzemmagam. sulyzosedzessel meg ugyanugy nemfog "ott" lenni vmi ahol kene ugyhogy temat lezartam. (mert a mell meg mindig zsirbol van es nem izombol) seggre nem tudok mit mondani, sportolas kozben is ilyen volt azota meg megjobban.
igen, de megis konnyebb a ducikat megformalni mint a csontkollekciokat. sot, szerintem egy lanyon legyen mit fogni! az oltozkodes meg a masik. ram semmit nem lehet talalni mert vagy bo, de hosszra jo, vagy rovid, de bosegben jo.
Nem olvastam végig minden hozzászólást , DE a melled edzéstől NEM fog lemenni, nem lesz kisebb ! A fitness csajoknak a diéta miatt megy le a melle, mivel a cél diéta során a zsír lepucolása és a mell zsírszövet !
Hízni csakis kalória plusszal tudsz és igen, kell hozzá edzeni is, mert nem hájat növesztünk, hanem izmot .
Annyit kell enned szénhidrátból amennyit nem képes a szervezeted elhasználni és akkor fogsz hízni .
Azt, hogy miben van a legtöbb szénhidrát a neten megtalálod ( zabpehely , rizs , zöldségek stb)
Nem elhanyagolható a fehérje fogyasztás sem.
Én is nagyon nehezen tudtam hízni, az elején kimértem rendesen a szénhidrátot és a fehérjét és súlyzós edzés heti három alkalommal.
........úgy jön ide , hogy abban benne van, hogy mitől és hogyan tudsz hízni , az ok, hogy valaki eszik egy nap ötször, csak a bökkenő ott van, hogy NEM mindegy mit eszel ! az, hogy a ducibbakat könnyebb formálni , hát nem igaz, mert zsírból nem lesz izom !
Hidd el, fog nőni a melled is , én is lány vagyok és egy csontkollekció voltam 175 magassághoz 54 kg, most tartok 64 kilónál, és nőtt a mellem, van fenekem és van rendes combom karom stb. Súlyzós edzés és rendes kajálás előtt 12 évig úsztam a suliban, akkor is ettem sokat, de nem ilyen tudatosan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!