Blog felver, neger lanyoknak magyarul?
Figyelt kérdés
Van ilyen? Es ha nincs akkor megerne csinalni? En ugyanis felver vagyok, es eddig nem talaltam, es szerintem en sok mindent tudok, amit masok nem. Reszben mert tudok angolul, es a youtube videokat illetve a kulfolgi blogokat ertem, masreszt pedig mert gyakran vagyok nemetorszagban, ahol vannak neger ismeroseim, fodraszaim akiktol egy csomo mindent tanultam :D
Tema lenne peldaul a hajegyenesites, alapozas, borapolas meg hogy mit honnan erdemes rendelni meg egyeb trukkok :D
2014. dec. 25. 23:27
11/11 A kérdező kommentje:
Még csak egy bejegyzés van, hiszen ma tudtam csak belekezdeni, de igyekszem hetente párszor posztolni. :)
2015. jan. 4. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!