Blog felver, neger lanyoknak magyarul?
Van ilyen? Es ha nincs akkor megerne csinalni? En ugyanis felver vagyok, es eddig nem talaltam, es szerintem en sok mindent tudok, amit masok nem. Reszben mert tudok angolul, es a youtube videokat illetve a kulfolgi blogokat ertem, masreszt pedig mert gyakran vagyok nemetorszagban, ahol vannak neger ismeroseim, fodraszaim akiktol egy csomo mindent tanultam :D
Tema lenne peldaul a hajegyenesites, alapozas, borapolas meg hogy mit honnan erdemes rendelni meg egyeb trukkok :D
Nem tudok, ilyen blogokat, de azt ajánlom neked, hogy jelentkezz fel, egy blogos oldalra, pl google blog készítőre, és csináld a blogod. :D.
Őszintén, nekem van blogom most is, csak személyes... tapasztalat : hobbinak oké.
Szóval, ha van szabadidőd, vagy épp unatkozól, elég jó időtöltés és kellemes is. Mindössze, azért, hogy hiresebb legyen a blogod nagyon egyedinek kell legyél, és a külseje, a megjelenése is különleges kell legyen.
Te döntöd el, hogy szeretnél :).
Nem tudom,de engem érdekelne:))
19L
Csinalj!!
Engem is erdekelne, meg az is, amit az 5-os ir :D
Engem is érdekelne! Főleg a sminkek, hogy hol lehetne emberi áron beszerezni őket, mert a bőrszínemhez passzoló alapozót és korrektort nem találok, pedig évek óta keresek!!!
Na meg hajkérdés is sokakat érdekelne. Én is külföldi youtuberektől tanultam el, h h kell kezelni.
23/N félvér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!