Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Blog felver, neger lanyoknak...

Blog felver, neger lanyoknak magyarul?

Figyelt kérdés

Van ilyen? Es ha nincs akkor megerne csinalni? En ugyanis felver vagyok, es eddig nem talaltam, es szerintem en sok mindent tudok, amit masok nem. Reszben mert tudok angolul, es a youtube videokat illetve a kulfolgi blogokat ertem, masreszt pedig mert gyakran vagyok nemetorszagban, ahol vannak neger ismeroseim, fodraszaim akiktol egy csomo mindent tanultam :D

Tema lenne peldaul a hajegyenesites, alapozas, borapolas meg hogy mit honnan erdemes rendelni meg egyeb trukkok :D

2014. dec. 25. 23:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Nem tudok, ilyen blogokat, de azt ajánlom neked, hogy jelentkezz fel, egy blogos oldalra, pl google blog készítőre, és csináld a blogod. :D.

Őszintén, nekem van blogom most is, csak személyes... tapasztalat : hobbinak oké.

Szóval, ha van szabadidőd, vagy épp unatkozól, elég jó időtöltés és kellemes is. Mindössze, azért, hogy hiresebb legyen a blogod nagyon egyedinek kell legyél, és a külseje, a megjelenése is különleges kell legyen.

Te döntöd el, hogy szeretnél :).

2014. dec. 25. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,de engem érdekelne:))

19L

2014. dec. 26. 11:02
 3/11 anonim ***** válasza:
hú, igen ezeket a dolgokat csak a felver emberek tudják.
2014. dec. 26. 13:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazabol azert csinalnam, hofy mas lanyoknak segitsek, ugyanis tudom, hogy milyen az otthon ulni egy afroval ami csont szaraz es kezelhetetlen ugy, hogy fingod sincs, mit hofyan kene. Meg ufy erzem, hogy sokunknak jot tenne egy ilyen kis kozosseg, mert nem konnyu egyedul megbirkozni ezekkel a dolgokkal. Raadasul pedig en is egy csomo mindent megtudhatnek meg. :D Ugy hogy szerintem ha haza ertem belekezdek. Masodik: neked majd kuldok linket ha renyleg erdekel :)
2014. dec. 26. 16:04
 5/11 anonim válasza:
Igen, érdekelne. De nem csak erről, hanem a mindennapi életedről, hogy mik történtek veled, meg ilyenek.
2014. dec. 26. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
A második vagyok,igen majd küldd el légyszi,köszii:))
2014. dec. 27. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Csinalj!!

Engem is erdekelne, meg az is, amit az 5-os ir :D

2014. dec. 28. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
hu okke. Esetleg előtte egy nyelvtanblog?
2014. dec. 28. 23:16
 9/11 anonim válasza:
Engem nagyon erdekelne!:) 15/félig afrikai lany:)))
2014. dec. 29. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne! Főleg a sminkek, hogy hol lehetne emberi áron beszerezni őket, mert a bőrszínemhez passzoló alapozót és korrektort nem találok, pedig évek óta keresek!!!

Na meg hajkérdés is sokakat érdekelne. Én is külföldi youtuberektől tanultam el, h h kell kezelni.

23/N félvér :)

2014. dec. 30. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!