Vastag comb. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Leírok pár adatot.14 éves lány vagyok 165cm magass ,47-48 kg, de a combom nekem kicsit vastagnak tűnik.A legvastagabb részén ahol megmértem 49cm..:S Szeretnék rajta véknyítani:)Valakinek valami hasznos módszer?2010. febr. 3. 15:42
11/21 anonim válasza:
Ez a comb méret pont jó,anorexiás akarsz lenni...
12/21 A kérdező kommentje:
Kössz az eddigi válaszokat :)De inkább az is a baj h véknyabb lenne am is a combom csak sok rajta a zsír :S meg a bőröm se elég feszes.. esetleg valami technikák?:) De azt nem szeretném h mégvastagabb legyen!
2010. febr. 9. 16:47
13/21 anonim válasza:
én: 175 cm, 59 kg, és a combom 50 cm.
és én is vastagnak találom :/ :D
14/21 anonim válasza:
nah én irtam ide
képzeljétek a minap elvittem a mérot és majdnem minden lány osztálytársamnak 50-en felül volt!És egyáltalán nem vastag nekik,söt vékony!
15/21 anonim válasza:
Szerintem a vastag comb nagyon szép, nőies. A nadrág megmutatja a formáját, a szoknya pedig beindítja a fantáziát. Egyáltalán nem kell szégyellni!
16/21 anonim válasza:
Legyél büszke rá! Kivételesen jó adottság!
18/21 anonim válasza:
de pl nekem is ilyen 53 cm körül van és mégis vastag mármint alapból a lábaim vékonyak térd alatt teljesen szép lábaim vannak de a combom meg vhogy vastag pl bikini allattti rész vhogy nagyon vastag befelé így összeér kb és nekem nagyon nem tetszik... szerintetek nagyon rossz?
19/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a baj vele,hogy csak a combom vastag a lábam alsó részéhez képest..! Emiatt nem tetszik,és szeretnék belőle lefaragni pár cm.
2012. jan. 8. 11:46
20/21 anonim válasza:
hát igen nekem is így van és főleg h nekem igazából főleg a belső combom vastag a külső nem is rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!