Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek égő (vagy mi a...

Szerintetek égő (vagy mi a véleményetek? ) hogy ha valakinek vastag szemöldöke van? Valakinek ott. De vissza térve szerintetek mit tegyek szedjem ki vagy kapják be az osztály társak?

Figyelt kérdés
Kb olyan mint Colin Farrell-nek, mert nekemis hasonló erős vastag szemöldököm van és a suliba az osztály társak azzal basztatnak hogy :de vastag... meg ....kikéne szedni de én csak középen szoktam mert az szerintem is égő ha valakinek ott avn .De vissza térve szerintetek mit tegyek szedjem ki vagy kapják be az osztály társak?17F am kort meg nemet is írjatok kösz
2010. jan. 13. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Nekem volt egy fiú osztálytársam és még dalt is írtak a szemöldökéről :D

Szerintem nem csúnya, ha fiú vagy ne szedjed! Az olyan... hmm érted!

19L

2010. jan. 13. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy égő!!! Én lány vagyok, és szeretnék sötét, vastag szemöldököt! Az olyan karakteressé teszi az arcot. Ne szedd!
2010. jan. 13. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

szeddki.

14/L

2010. jan. 13. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem értem,hogy miért kell mindenkinek egyformán kinézni?A helyedben nem szedném ki.Akinek nem tetszik,nem néz rád,és akkor mi van?
2010. jan. 13. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Ki ne szedd 18/l
2010. jan. 13. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Én lány létemre nem szedem a szemöldököm.És van egy barátom aki így szeret,nosza.Ha nem akarod kiszedni,nem kell kiszedned.Te azzal a vastag szemöldökkel vagy Te esetleg :)
2010. jan. 13. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

ritkíttasd. kozmetikus:)

15/L

2010. jan. 13. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha hozzáillő hajad van akkor az összhatásában tökjó, szexi ;)

Pl. neki is egész jól áll: [link]

Középen persze ajánlott mindig kiszedni, de egyébként máshol nem kell. MOndjuk pár nagyon durván kiálló szálat kiszedhetsz szemöldökcsipesszel, de nehogy kiszedesd valami vékony kis vonalkára. :)

Én is csaj vagyok de imádnám ha dús, vastag fekete szemöldököm lenne. Bár én kissé formára szedetném de csak picit, mert szerintem is karakteressé teszi az arcot és szexi :)

Te ráadásul pasi is vagy sz.rd le az o.társakat.

Csak cukkolnak. Ne érdekeljen.

2010. jan. 14. 03:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én egyik osztálytársamnak is elég erőteljes a szemöldöke (fiú).Néha beszóltak neki,de érdekes módon csak a fiúk :-))

Szerintem nem kell kiszedetni,esetleg egy picit ritkítani.

De nézd meg a modell nőket,ott is csak épp ívesre szedik...vastag szemöldökük van.

Természetes a férfiaknak pedig természetesen van hagyva.

[link]

2010. jan. 14. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyelj! A fölöttem lévő osztályban jár egy félisten. A bátyja is félisten. Mind a kettőnek nagyon erős sötét szemöldöke van. Nagyon szexik. Nekik jól áll. Férfias.
2010. jan. 14. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!