Ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
168cm vagyok és 78kiló! Ez nagyon kövérnek számít?2014. dec. 21. 17:59
1/12 anonim válasza:
Én is 168 cm vagyok, de e mellé csak 54 kg. És én sem mondanám magam nagyon vékonynak, van rajtam egy kis felesleg.
Amúgy háromból 2 testtömeg index kalkulátor azt írja, túlsúlyos vagy. Mondjuk az életkorod is számít valamennyit. Hány éves vagy?
2/12 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok.
A normál testtömeg index: 18,5 - 24,9
A tiéd mind a három esetben 27 felett volt.
4/12 A kérdező kommentje:
Holnap leszek 20.
De tervezem a fogyást.
2014. dec. 21. 18:14
5/12 A kérdező kommentje:
Különben én is kipróbáltam, 4-ből 2-szerint túlsúlyos vagyok. :(
2014. dec. 21. 18:24
6/12 anonim válasza:
Túlsúlyos vagy, ez nem kérdés. A túlsúlyos pedig a nagyon kövér kategória.. Ráadásul 20 évesen. Hogy hagyhattad ezt idáig fajulni?
7/12 anonim válasza:
8-10 kilót jó lenne leadni, hogy formában legyél.
8/12 anonim válasza:
A fogyást nem tervezgetni kell hanem rögtön elkezdeni tenni érte. A legtöbb elhízott ismerősöm már 5+ éve tervezgeti a fogyást, leginkább csak beszélnek róla... aztán időnként diétáznak 1 hétig, majd ennyi, feladják és egyre kövérebbek. Te ne legyél ilyen.
9/12 anonim válasza:
Igen, a 78 kiló valóban sok a 168 cm-hez.
10/12 anonim válasza:
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi izom van rajtad mert ezt a kalkulátorok nem tudják, bár gondolom, ha csupa izom lennél akkor nem született volna meg a kérdés:) Valamennyi izom mindenképpen van rajtad, több vagy kevesebb, de ezzel nem azt mondom, hogy így tökéletes mert természetesen a fogyás csak jót tesz. Viszont szerintem esztétikailag nem feltétlenül rossz vagy vészes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!