Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Esélyem lenne igy egy csajnál? [KÉP]

Figyelt kérdés

Sziasztok, 15 éves vagyok. Mint láthatjátok nem vagyok valami izmos de szeretnék becsajozni, ezért kérdezném h szerintetek lehetne-e esélyem egy 15 év körüli lánynál, vagy csúnya vagyok? egyébként 3 hónapja gyúrok.

[link]

2014. dec. 20. 17:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem 10 éves vagyok, fogjátok fel!
2014. dec. 20. 23:36
 12/14 huskyloverapach válasza:
Hat eswlyed van nem vagy ronda de nekik fokent a belso szamit es kesobb is ra ersz csajozni ha tobbb tanacs erdekel privibe ird\linkeld a faced
2014. dec. 21. 00:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kamu. Egyik osztálytársam pont ugyanilyen szinten 10 évesnek néz ki, közben majdnem 16.

Kérdező, amúgy nem kell aggódnod, az arcod szép, szabályos, nagy eséllyel lesz majd belőled jóképű felnőtt. Az is igaz, hogy nem vagy izmos, de még fejlődni fogsz. A testalkatod még gyerekes, de ez majd megváltozik, tenni nem tudsz most így hirtelen ellene. Edzeni edzhetsz, de akkor is vékonyka maradsz rövid távon. Majd ki fogsz fejlődni, türelem :)

2014. dec. 21. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Tényleg 10-11 évesnek tűnsz arc és test alapján is, de sokat fogsz még változni, nincs csúnya arcod, szóval nyugi :D
2014. dec. 22. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!